maanantai 5. huhtikuuta 2010

Tavallisia kissoja ei olekaan


Kissat on sitte kummallisia ja jotkut yksilöt vielä kummallisempia ku toiset. Villiminttu kuuluu noihin jälkimmäisiin. Me ei yhtään Seitan kanssa ymmärretä, mitä se meinaa, kun ensin se tulee ja pesee kiltisti meidän naaman. Sitten se yhtäkkiä saa jonkun hepuliraivarin ja huitasee piikkikintaalla tai puree tassuun, niinku Seitaa tossa kuvassa. Miksei kissat voi olla niinku koirat? Me ollaan paljon yksoikoisempia otuksia.

Matalampi käski muuten lisätä, että tosta kuvasta näkee myös sen, mihin epäjohdonmukainen koirankasvatus johtaa. Se itse on aina kieltäny meitä olemasta sohvalla, mutta korkeempi ei. Arvatkaas vaan kumpaako me mieluummin uskotaan.

3 kommenttia:

 1. Epäjohdonmukaisuus on parhaita kasvatusmetodeja, silloin ainakin jotain tapahtuu jossakin :)

  VastaaPoista
 2. Hehee.. :) Kissat on niiiin omituisia! En tule koskaan ymmärtämään niitä, kun tuo on tosiaan etenkin aikaisemman kissani kohdalla hyvin tuttua: ensin ollaan mielin kielin ja hyristään, sitten seuraaaksi jo purraan. Ei voi käsittää :)

  Vaan pakko myöntää että ilkikurinen naurunhörähdys pääsi karkaamaan kun näin tuon alimmaisen kuvan.. :)

  VastaaPoista
 3. Hih! Taitaa nyt olla kivampi "haukata", kun on karstailtu irtokarvat pois. :D Kissaahan varten sekin homma tehtiin, eikös vaan? Ainakin sen itsensä mielestä.

  VastaaPoista