lauantai 6. marraskuuta 2010

Seitan punainen pentu

Meidän Seita on vähä höpsähtäny. Sillä on vissiin vauvakuume. Se hoitaa tommosta pientä, punaista, nyreän näköistä leluhiirtä, vahtii sitä, vinkuu ja nukkuu sen vieressä.
Jotkut sanoo, että koirilta pitäis kerätä ne leikkipennut pois, kun ne tollee vinksahtaa. Jotkut koirat voi kuulemma mennä niin pahasti sekasin, että voivat vaikka purra, jos joku yrittää viedä niiden lelupennut. Mua Seita jo puraisikin sängyn alla viime yönä, kun se luuli, että mulla on sen hiiri, vaikka mä vingutin mun omaa kumikanaa. Se ei vaan pimeessä huomannu.

Maitoakin tyttökoirien hanoista voi ruveta tulemaan, vaikkei tommoset vinkulelut taida sitä osata syödä. Meidän matalampi ei oo kumminkaan vielä hennonu viedä siltä pois tuota hiirtä. Jos sen vaikka pitää harjotella, että se osaa sit hoitaa oikeita koiranlapsia, jos sille joskus semmosia siunaantuu..

Mä oon kyllä ihan normaali vielä ja ihan tyytyväinen, etten oo tollee pyörähtäny.

5 kommenttia:

 1. Peikko tiätää yhden koeran, jonka poikasena oli tiskiharja. Ja se ei laskenut ketään sen lähelle. Ihan pörheänä oli koko koera jos joku yritti.

  VastaaPoista
 2. :))) tulee mieleen muutamia koirarotuja, joiden kohdalla erehtyminen on melkein ymmärrettävää, mutta jätänpä nyt hienotunteisuuttani mainitsematta :)

  VastaaPoista
 3. Kaverin narttukoiralla on kanssa mitä erilaisempia pentuja pariin kertaan vuodessa. Sen valeraskaus ja valepennut vie vuodesta niin paljon aikaa, että onkin harkinnut leikkauttamista, kun elämä on pelkkää juoksuaika->valeraskaus->"pentujen" hoito-> pikku hetki normaalia ja taas alusta juoksuaika-> jne. Sillä melkein puolet vuodesta menee noihin kommervenkkeihin, jolloin koira on ihan omissa maailmoissaan, ja se vähän jo häiritsee.

  VastaaPoista
 4. Voi toista ;( seitalla on vauvakuume...toivottavasti valepennun vahtiminen pian helpottaa! Varmasti aika rassaavaa sekä koiralle, että emännälle?

  Rapsutuksia sinne!

  VastaaPoista
 5. Siskontyttö Teklallakin on nyt tämmöinen hoivakausi, joka päättynee viimeistään, kun se steriloidaan (&kuvataan) joulukuun alussa:-)

  Voi voi kun osaavat kermaiset tytöt olla surkiana.

  ps. Oli se kamalaa, kun Teklan piti suojella taloa hirveältä vesivadilta, jonka joku oli käynyt kaatamassa kyljelleen.

  VastaaPoista