lauantai 23. helmikuuta 2013

Kissanhännänvetoa

 Järven päällä on vielä toi kiva kansi. Korkeemman kanssa ollaan päästy juoksenteleen sen päällä (korkeempi on kyllä suksitellu) joka päivä. Nyt siihen hupiin tulee viikon paussi, kun korkeempi kuulemma lähtee viikoks työreissulle. Mä kyllä vielä vähän toivon, että pääsisin mukaan, mutta ei oo toistaseks luvattu..

Ihmiset, ja mä ittekkin, ollaan onnellisia, kun en mä oo saanu yhtään uutta kohtausta tässä kuussa. Dieettikin etenee hitaasti, mutta varmasti, koska kellarissa odottelee vielä yks säkki sitä pahaa kuninkaallisen kaniinin sapuskaa..
Mä oon kyllä haistanu, että sillä aikaa, kun me käydään maailmalla, Muska leikkii meidän tavaroilla. Eilen se ei kumminkaan meinannu antaa enää ollenkaan takas tota meidän luuta.  Ainu vinku ja puhisi sille, mutta katti vaan tuijotti happamana, kunnes oli ottanu kiusanteosta kaiken ilon irti...No, eihän se meistäkään tietenkään enää hauska kapine ollu sitten, kun sitä ei enää kissakaan halunnu..

On hauskaa, kun tästä talosta löytyy aina kaveri pieneen kissanhännänvetoon, jos semmonen sattuu huvittaan.

4 kommenttia:

 1. Ihanan tuima katse:)
  Varautukaa ruoanvaihdoksessa siihen, että aluksi saattaa esim. iho-oireet pahentua (tai korvat ja silmät töhnii tai vatsa menee löysälle jne). Antakaa tilanteen rauhassa asettua, se voi viedä aikaa. Eli ruokaa ei kannata hätäpäissään vaihdella seuraavaan koesäkkiin liian äkkiä. Kun alkaa saamaan parempaa ruokaa, niin kropasta alkaa poistumaan sen kuninkaallisten ruoan sisältämät "mönjät". (paitsi jos siirtyy jahtivahtiin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuei. Maltilla yleensä vaihdetaan ja nyt on syÖtelty samaa tosi pitkään, mutta tuommoista mönjänpoistumisjuttua en kyllä ole ennen kuullut.

   Poista