sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Onks valmista jo?Tänään me vissiin päästään ton korkeemman kanssa pilkistelemään kaloja järvestä. Mun pitää varmaan ottaa jotain leluja mukaan, kun Seita ei kumminkaan jaksa leikkii mun kanssa niin kauan, kuin me siellä ollaan. Se heittäytyy aina maate tilaisuuden tullen ja ryhtyy putsaamaan tassujaan, vaikka mua niiiiin leikittäis.

Onneks mullon kotona paljon leikkikavereita. Kisujen kanssakin voi nimittäin leikkii takaa-ajojuttuja ja semmosta. Muuten mulla tuliskin aika pitkäks, kun toi Seita on tommonen laiskamato. (Matalampi tossa yrittää huomautella, että HÄN kyllä tykkää kovastikin laiskamatokoirista. Ei aina tartte kuulemma olla niin puuhakas, mutta kun mä oon!)

3 kommenttia:

 1. Olisihan se hauskaa, jos olisi kotona joku leikkikaveri. Famu kyllä välillä juoksuttaa minua aamutakkinsa vyön perässä, että saan liikuntaa näin talvella. Terveisin Amanda.

  VastaaPoista
 2. Ihmiset ja peikotkin elävät eri rytmissä, niin koiratkin.

  VastaaPoista
 3. Tahvolla vaikka ei ole edes kovin pitkät karvat, niin sama ongelma noiden tassujen kanssa - kun on tällaista vähän leudompaa niin poitsulla tassuihin jää kamalia klönttejä.

  Tahvo sitten taidokkaasti yhdistää jatkuvan riehumisen JA tassujen kaivelun tekemällä niitä lähes lennossa vuorotellen:

  Rämpyti rämpyti!
  Narsk, narsk..
  Rämpyti rämpyti!
  Narsk, narsk..
  Rämpyti rämpyti!
  Narsk, narsk..

  VastaaPoista