lauantai 27. helmikuuta 2010

Roska päivässä

Meillä on Seitan ja korkeemman ihmisen kanssa ihan oma roska päivässä - kampanja. Joka päivä, kun me kävellään järvelle, mä poimin matkan varrelta jonkun kapineen mukaan. Ette usko mitä kaikkee ihmiset heittää tien varteen. Tänään suuhun osui tommonen jugurttipurkki. Ihminen sit ottaa sen roskan talteen, kun me on Seitan kanssa leikitty se valmiiksi ja me yhessä viedään se roskikseen.

Luomulelut, niinku kepit, toi Seita ja kissat, on mun mielestä parhaita, mutta toiseks kivoimpia on kyllä noi kierrätyslelut. On mukavaa, kun voi samalla leikkiä ja siivota. Matalamman kannattais varmaan kokeilla jotain samansuuntaista, kun se niin inhoo kaikkia huushollihommia.

4 kommenttia:

 1. Peikko on nähnyt tuon purkin. Villikärpäset ottivatt sen ja aikoivat viedä poistiehensä. Joko ne väsyivät kesken tai sitten se poistiehensä oli niiden mielestä juuri siinä. HYvä että leikitte sen valmiiksi.

  VastaaPoista
 2. Hahaa, kuulostaapa tutulta harrastukselta! :D Juuso teki sitä joskus nuorempana, ja nyt tuota tavaroiden kanniskelua harrastaa Jere. Mehutölkit ja sipsipussit on hurjan kivoja, mutta paremman puutteessa menee lumikokkareet tai sammaltupotkin.

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä hieno
  systeemi, kun huvi ja
  hyöty samalla!

  Mullakin olis
  vähän siivoushommia,
  nyt kun kevät tulee,
  kunhan keksin sen 'huvin'
  siihen ensin, että
  olis kivempi..

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaisitko tuosta yhdistetystä huvista & hyödystä myös Roskaliikkeen Ystäväkirjaan?
  www.roskapaivassa.net
  Olisi kiva muillekin lukea:)

  VastaaPoista