maanantai 4. lokakuuta 2010

Arvotaan kissoja

Nyt meillä arvotaan kissoja. Ei tiäteskään mitään oikeita karvatassuja (vaikka matalampi välillä onkin vähän kypsä Mimmiin, kun se koko ajan karkailee ja tekee pahaa).

Noi on tommosia littanoita sisustustarrakissoja, joita voi lätkäistä kiinni ikkunaan, huonekaluihin, maalattuihin pintoihin, mihin vaan nyt keksii..

Ylempiä on tarjolla kaks kymmenen kisun settiä. Ne on niin sanottuja Warren Kimblen "tapettileikekissoja", eli ne kiinnitetään liottamalla minuutti vedessä (oikeat kissat ei muuten varmasti tykkäis semmosesta) ja sit läntätään siihen, mihin halutaan.
Nää alemmat kalastajakissat on vinyyliä ja ne irrotetaan taustapaperista ja silitellään kiinnityskohtaan esim muovikortilla (meidän kisut kyllä tykkää silityksestä ihan perinteisesti paljaalla kädellä)
Jos tahdot osallistua kisuarvontaan, jätä tämän postauksen perään jonkinmoinen kommentti. Me Seitan kanssa arvotaan sit ens sunnuntaina niin, et maanantaina kerrotaan voittajat.

8 kommenttia:

 1. Oi, miten upeita! Ehdottomasti täytyy onnea kokeilla! Enpä ole näihin tällaisiin tutustunut koskaan, mutta nyt tuntuu yhdellä jos toisella olevan jonkinlaisia vastaavia menossa. Jännää!

  Reipasta syksynjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Äkkiä pikana vastaamaan ja osallistumaan. Kissat on kivoja! Siis melkein yhtä ihania kuin suomenlapinkoirat. :) Niin sanoo ainakin Doris.

  VastaaPoista
 3. Totta kai mukaan arvontaan. Ihania nuo kissat kalamaljoineen.

  VastaaPoista
 4. Jee! Kisutarroja ! Terveisiä kaikille karvapalleroille ja villaiselle ja höyhenisille!

  VastaaPoista
 5. Ihania tarroja :) me sasun kanssa osallistutaan arvontaa. Iloista syksyä ja halauksia :) Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 6. Kun ei meille oikeita kisuja mahdu asumaan (muita eläimiä on jo sen verran, että aikakin menee niihin), vaikka haluaisinkin, niin josko edes seinille sitten. :)

  VastaaPoista