lauantai 23. lokakuuta 2010

Lumihälytys

Tänä aamuna, kun Seita heräs ja meni kattoon ikkunasta, se sai hirveen hepulin. Maailma oli yön aikana muuttanu väriä ja se halus kaikki heti paikalla kattoon sitä ihmettä.
Vielä eilen me oltiin yhden meidän ihmiskaverin kanssa suolla karpaloita pyydystämässä, mutta enää ei taida karpalot näyttäytyä, kun tota kylmää, valkosta on noin paljon.
No, me tykätään kyllä lumileikeistä. Järvessä ei taida vielä olla kantta, mutta eiköhän me jotain hauskaa keksitä metsälenkilläkin, jos vaan toi korkeempi ehtii töiltään meitä sinne viedä. Sillä on ollu viime aikoina kovasti kiireitä ja varsinkin minä meinaan pitkästyä, kun tuo matalampi ei vie meitä kunnon kävelyille, vaikka mun menotassu niin vipattaa. Sitten mä keksin jotain omaa kivaa ja sit lopulta ei yleensä oo kivaa enää kellään...

Mut en mä kyllä sitä teippirullaa viime yönä pöydältä HAKENU. Kissat sen lattialle pudotti. Mä vaan pureskelin sen valmiiks..

4 kommenttia:

 1. Kaunista on, ja varmaan mieleistäsi.

  VastaaPoista
 2. Koirien kuuluukin olla vilkkaita. Varsinkin ruskeiden :)

  VastaaPoista
 3. Ooh! Onpas teillä siellä jo valkoista! :)

  Minä kovasti jo odottelen lunta, mutta olen miettinyt että olisi ihanteellista kun kävisi niin, että olisi ensin oikein pimeää ja synkkää, sitten kun marraskuussa lähdemme Egyptiin, niin takaisin tullessa olisi lunta maassa! Se olisi ihana kotiinpaluu! :)

  VastaaPoista
 4. Me halutaan kanssa lunta!

  terveisin lapinkoirat Into ja Tarmo

  VastaaPoista