tiistai 4. tammikuuta 2011

Tätikoira

Ihan oikeestihan Seita on, ihmisten ajattelutavan mukaan, mun täti, kun Ikimuiston Muuan Elvis oli Seitan isi ja mun emän isä. Mulle Seita on kumminkin enemmän pikkusisko. Onhan se sentään kaks kuukautta mua nuorempi ja mun silmissä aina vähä pieni.

Saas nyt sitten nähdä, kuinka se suhtautuu, jos mulle syntyy niitä pentuja ja niitä rupee juoksenteleen ympäri taloa. Osaakohan se hoitaa niitä tai edes leikkii niiden kanssa nätisti, vai vinguttaako se niitä niinku tota kumikanaa tai leluhiirtä..

Toisaalta se on kyllä aika hyvä hoitamaan leluja, mutta kamalan mustasukkainen kaikesta. Me taidetaan elää nyt jännittäviä aikoja..

3 kommenttia:

 1. Näyttääkö Seita tummemmalta tuossa kuvassa, vai kuvittelenko?

  Jännittäviä aikoja luvassa teidän katon alla, toivottavasti kaikki lutviutuu kuitenkin parhain päin. :) Eihän sitä tiedä kuinka hyvä leikittäjä Seitasta kuoriutuu. Ja Usmasta maailman parhain äippä. :)

  VastaaPoista
 2. Osa väriharhasta johtuu tietysti kamerasta, mutta kyllä Seita ihan oikeastikin muuttuu karvanlähdön aikaan aina punertavaksi. Luultavasti puhtaanvalkoisen pohjavillan puuttuminen aiheuttaa osan värimuutoksesta, mutta joskus olen miettinyt sitäkin, voisiko valon pääsy iholle muuttaa pigmenttiä, eli ruskettuvatko koirat ?! :)

  VastaaPoista
 3. Tuota en kyllä tiedä, että ruskettuuko koirat. :D Mutta ainakin mustat ja parkit voivat kulottua = muuttua vaaleammaksi kesällä. Tiedä sitten, miten aurinko vaikuttaa kerman värisiin.

  VastaaPoista