torstai 8. syyskuuta 2011

Onko se kissa?

Vinskikissa on kiiltäväturkkinen, kookas, nuorena leikattu kolli, jonka ääniala on heleä sopraano. Äsken kuuntelin kummissani, mikä sitä mahtoi laulattaa, kun se kulki toisessa päässä taloa maukuen kirkkaalla äänellä. Kuten muutkin otuksemme, se vastaa, kun sille puhutaan ja niin se lähti tullatassuttamaan olohuoneeseen, kun huutelin sille kysymyksen: "Mikä Vinskillä on hätänä?"

Parin muun kissan saattelemana se tassutteli viereeni ja pudotti lattialle PUNAISEN CHILIPAPRIKAN. Nappasin kameran pöydältä ja aloin räiskiä kuvia, kun paikalle ehti myös Vinskin Mimmisisko ja Muskakissa. Varjellen aarrettaan, Vinski nappasi tulisen herkkunsa takaisin suuhun ja lätkäisi varmemmaksi vakuudeksi siskoaan käpälällä otsaan.

Kun seurue viimein kaikkosi takaisin keittiöön, hoksasin harmikseni, että kamerasta puuttui muistikortti.

Hiukan hämmästyttää tuon otuksen mieltymykset. Vinskihän on se sama kissa, joka useammassakin tämän blogin kuvassa leikkii vedellä. Se myös rakastaa tuoretta valkosipulia ja näköjään muitakin voimakkaita makuja. Olen kasvattanut nuo chilit itse ja yksikin hedelmä teki kattilallisesta kalasoppaa niin tujua, että keittoa piti laimentaa toiseenkin astiaan. Vinskiä maku ei tuntunut hirvittävän. Onkohan tuo otus kissa ollenkaan?

3 kommenttia:

  1. EIkös se nimenomaan ole kissa juuri tuollaisena :)

    VastaaPoista
  2. Chiliä rakastava kissa? No enpä ole koskaan kuullutkaan, mutta kun kyseessä on kissa, niin tottahan se on ♥

    VastaaPoista
  3. Ohhoh, onhan erikoiset mieltymykset. Hurjaa!

    VastaaPoista