maanantai 12. syyskuuta 2011

Patti ja muita onkelmia

Nyt meillä on vähä kurjaa. Seitan massun alle ilmestyi jokin aika sitten patti ja tänään sitä käytiin näyttämässä eläinlääkärille. Onneks se vissiin ei oo mitään vaarallista, vaan joku semmonen tyrä, minkä eläinlääkäri vois kyllä aika helposti leikata pois, jos haluttais. Se lääkäritäti kumminkin sanoi, että omalta koiraltaan se ei sitä leikkaisi. Me nyt sitten vaan kattellaan päättääkö se patti siitä vielä pullistua. Leikellään sitten, jos siitä näyttää koituvan haittaa.

Siellä eläinlääkärin hyllyssä oli semmosia hammasluunameja, joita mekin jokin aika sitten saatiin joka ikinen aamu. Seita tunnisti sen heti ja meinas pihistää yhden, kun se oli sopivasti kuonon ulottuvilla, mutta korkeempi tietysti kielsi ja muistutti vielä siitäkin, että Seitan tassut rupeaa niistä luista kutiamaan. Se on kai jotenki niille allerginen.

Ainukin on taas kipee. Sen lonkka ei ota parantuakseen, vaan menee pahaks aina, kun käydään vähän rankemmalla riehulenkillä. Korkeempi puhui siitäkin tälle paikalliselle eläintohtorille ja se sanoi, että kyllä se kinttu nyt kannattais kuvata. Matalampi tossa just parasta aikaa yrittää tilata sille aikaa röntgenkuvaukseen, mutta eläinklinikan puhelin on koko ajan varattu. Täältä pitää ajella aika kauas semmosten kuvaamislaitteitten perässä. Onneks siellä klinikalla, missä me käydään, on tosi kivat hoitajat ja lääkärit. Me ollaan Seitan kanssa käyty siellä kummatkin ja nyt on sit Ainun vuoro.

7 kommenttia:

 1. Voi että! Toivotaan nyt parempia vointeja meille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Täältä myös toivotellaan paranemisia niin Seitalle kuin Ainullekin! Inhottavia tuollaiset.

  VastaaPoista
 3. Eläimillä on vaivoja aivan kuin ihmisilläkin. niistä on huolta yhtä paljon kuin ihmisten vaivoista. Muuten ihana kuva tuo aiemmin, jossa sänky on täynnä koiria:) Minulla on yksi kissa lämmittäjänä, mutta tosi tehokas. Se ei kyllä tykkää, kun potkin unissani,se lähtee nukkumaan rauhallisempaan paikkaan.

  VastaaPoista
 4. Kaikenlaisia patteja sitä ilmestyykin. Eikä varmaan kysynyt edes lupaa. Vaikka ei sitä tiedä jos vaikka kysyi ja sai :)

  VastaaPoista
 5. Mikä ei ole sen kamalempaa kuin eläimen sairastaminen (ja pienen lapsen). Mulla ei ole enää kultakalojakaan, suhtaudun liian voimakkaasti. En pysty puhumaan pupuistanikaan ilman kyyneleitä ja ikävää. Jokaisen alpsuudenajan kissanikin muistan. Koiraa tekee mieleni nyt, olisi pakko lenkkeillä, mutta jätän suosiolla vain unelmaksi. Toivottavasti patti pysyy pienenä ja koirat (kaikki) pirteänä.

  VastaaPoista
 6. Voi ei! :( Pikaista paranemista niin Seitalle ku Ainullekin!

  VastaaPoista
 7. Vanhempieni kissalla oli heille tullessaan iso tyra mahassa. Lääkäri sanoi, ettei vaivaa kissaa, ja antoivat ola. Nyt kissa on 12-16.v ja edelelen tyra ei vaivaa sitä. Munauaiset alkaa heiektä, mutta koskana sen elinikänä ei se tyra ole vaikuttanut menoon. Eli toiset patit voivat olla harmittomiakin:)

  VastaaPoista