keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Lits lätsNää kuvat on nyt vanhoja, kun melkeen aina on pimeetä, tai ainaskin silloon, kun korkeempi kerkee meidän kanssa mettään. Onneks me ollaan päästy nyt aika usein lainakoiriksi yhelle meidän ihmiskaverille. Se vie meitä suolle ja metsään. Joskus sillä on mukana Ira ja Eetukin. Niitten kanssa on kiva riehua.
Tommosesta pienestä pakkaslumikerroksesta ei oo enää tietookaan. Lätäköt sanoo lits läts, eikä järvessä oo jäätä, jonka päälle pääsis juoksentelemaan. On tää aika kumma talvi.

4 kommenttia:

 1. Voi harmi, ainakin minun koneellani on on nyt jotain häikkää ainoastaan sinun blogissasi. Ruskeat "palkit" ovat kuvien ja tekstien päällä.Tekstistä ei saa ajoittain selvää.Ennen on hyvin pelittänyt.

  -Sari

  VastaaPoista
 2. Mutta onhan metsä jäljellä. Se ei ole vielä sulanut. Vuh vaan peikoksi :)

  VastaaPoista
 3. Tulin vaan katsomaan toimisiko blogisi nyt ja täällähän on kaikki muuttunut. Kaikki toimii taas oikein hienosti.Kivoja nuo teidän karvaiset kaverit.

  -Sari

  VastaaPoista
 4. oli hyvä, kun jätit tuon ensimmäisen kommenin, Sari. Muuten en olisi hoksannut tulla korjaamaan asiaa. Vanha, kaunis pohja oli käynyt sopimattomaksi jonkin Picasaan tehdyn uudistuksen vuoksi. Nyt täytyy tyytyä tähän, mutta pääasia, että tekstit ja kuvat näkyy :)

  Luultavasti se tosiaan on koirien mielestä pääasia, Isopeikko. Metsässä tuppaa vaan olemaan niin pimeätä heti hämärän tullen, että siellä törmäilee ja putoilee ties mihin. Jäällä ei olisi sitä vaaraa :)

  VastaaPoista