lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kesää odotellessa

Syöks karhut ruohoa? Entäs leijonat? Tossa kuvassa mä näytän kuulemma ihan joltain suurihampaiselta pedolta, vaikka oikeesti mulla on vaan vähä masu kipee ja siks mä syön ruohoa.
Tänä vuonna on tää kesä ollu niin kylmää ja korkeemmalla ihmisellä kiireitä, ettei me olla vielä saatu edes venettä vesille. Nyt alkaa kumminkin korkeemmalla ihmisellä loma ja kohta päästään varmaan veneilemään ja tutkimaan uusia paikkoja.

9 kommenttia:

 1. Teuvon Kuvat Noormarkusta kävi täällä jatoivottaa hyvää kesän jatkoa.

  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Turvallista veneilyä ja iloista lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saretska :) (juu-u, koiratkin hymyilee, ainaskin me lapinkoirat)

   Poista
 3. Hui mikä peto tuossa yläkuvassa:)

  Lämpimiä ja aurinkoisia lomailmoja!

  VastaaPoista
 4. Sulla on toi sanavahvistus päällä. En meinannu millään saada kommenttia läpi.

  VastaaPoista
 5. Kiiros, Rantakasvi! Tätä blogia terrorisoi jostain syystä joku markkinointisivusto. roskapostia tulee pilvin pimein heti, kun poistan sanavanvistuksen. siksi se, valitettavasti, on pakko pitää tässä blogissa päällä.

  VastaaPoista
 6. Ai sitäkö se on, masukipua? Ihmettelin maanantaina, kun taluttelin yhtä iäkkäänpuoleista pikkukoirua, että miksi se rupesi niitä ruohoja nyhtämään, viivyttelikö vain kotiin menoa.

  VastaaPoista
 7. Eipä ole meilläkään vielä saaneet sitä venettä vesille. Se onkin semmoinen kovaääninen, en niin kovasti tykkää siitä. Muutaman kerran olen tänä kesänä ollut sellaisessa vähempi äänisessä, eikä siinä tuulekaan niin kovasti. Se tuuleton malli on mukavampi.
  täällä Savossa on samanmakuisia heiniä kuin siellä Satakunnassa. En ole löytänyt sellaista hyvää pihasavea, olen kyllä kovasti yrittänyt etsiä joka pihasta missä ollaan käyty.

  Kollegiaalisin terveisin Peikko

  VastaaPoista