sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kauneusnaamio

Turhaa on hieroo turkkiin tai tukkaan kalliita tököttejä. Me ollaan Ainun ja Seitan kanssa ihan luomulinjalla turkin hoidossa ja on tehokasta. Tänään tehtiin kauneusnaamio seuraavanlaisella reseptillä: ensin kostutus sadevedellä. Sitten pulahdus virkistävään ojaveteen suon reunalla (sieltä tulee turkkiin paljo mineraaleja, levää, sammakonpoikasia ja muuta kauheen terveellistä). Seuraavaks villiä ravia hienossa hiekassa niin , että se hiekanpöly asettuu tasaseksi kerrokseksi joka puolelle turkkiin.

Annetaan vaikuttaa niin kauan kuin matka metsästä autolla kotiin kestää. Kotona sit hierotaan irtoava aines olkkarin plyyshimattoon..Tänään toi viimenen vaihe ei kumminkaan menny ihan putkeen, kun korkeempi vei meidät suoraan ulko-ovelta suihkuun. Höh. Sillai täällä koiratyttöjen kauneudenhoitoa sabotoidaan.

6 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä! Saretska taitaa kokeilla, miten tuo toimii immeisellä, kuulostaa niin hauskalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa siinä teidän muut ihmiset ja Sulo-poikakissa hiukan hämmästellä, jos rupeat kuraa tukasta olkkarin mattoon tuivertamaan, mutta suosittelen lämpikästi. Kannattaa ainaskin kokeilla ;)

   Poista
 2. Ei tuo teidän korkeempi näemmä ymmärrä kauneudenhoidosta yhtään mitään,kun hienoja turkinhoitoja noin sabotoi ;)

  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuei, ei se ymmärrä. Ilmankos sillä on semmonen tukka kuin on ;)

   Poista
 3. Ilmankos te niin kauniita oottekin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Myrsky. Sä oon aina niin kohtelias herrasmies :)

  VastaaPoista