keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kissat huppelissa

Piisku ja Vinski huppelissa
 Meille tuli eilen taas Zooplussan paketti. Sitä me Ainun ja Seitan kanssa aina innokkaasti ootetaan. Oli siellä meillekin puruluita ja nameja, mutta kissat sai jotain spesiaalia, mistä ne meni tommosiks ihan höppänöiks.

Piiskun leuan alla, tossa ylemmässä kuvassa on semmonen tyyny, joka haisee ihan omituiselta. Musta se ei oo mikään lumoava tuoksu, mutta kissat innostu siitä ihan kauheesti. Ne ravisteli sitä, nuuhkutteli ja kieriskeli karvamatona sen päällä niinku Muska just tossa alakuvassa.

Kaikki meidän kissat ei ollenkaan tykkää kissanmintusta, mutta valeriaana on näköjään kaikkien viiden mieleen. Onneks niitä tyynyjä tuli kaks, niin ei tuu riitaa. Hiukan pitää odotella vuoroaan kumminkin.
Muska karvamato

6 kommenttia:

 1. Jospa se valeriaana vähän Muskaa lempeyttäisi, ettei toisia kisuja muistaisi pomotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tuo pikku mamselli olla niin innoissaan vallan kahvaan pääsystä, ettei kemialliset lepyttimet auta :)

   Poista
 2. Oho. Että semmoinen lähetys. Hyvä ettei tulli takavarikoinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Olisi se ollut näky, jos tullimiehet olisivat testanneet tuotteen ja köllähtäneet autuaina tantereelle niin kuin tuo Vinskikissa ;)

   Poista
 3. Valeriaana? Whooot? En ole kuullutkaan, muutakuin ihmisten valeriaanasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa olet kuullut siitä toisella nimellään, eli virmajuurena? Vaikutus ei ole ihan yhtä riehaannuttava kuin kissanmintulla. Tästä pitkähännät tuntuvat tulevan leppoisan onnellisiksi.

   Poista