maanantai 8. lokakuuta 2012

Optimistikoira

 Meiän ihmiset sanoo, että mä olen optimistikoira. Voi se olla vähä tottakin. Mullon usein semmonen olo, että jotain kivaa varmaan tapahtuu ihan kohta.
 Nyt syksyllä, monena aamuna, on käynytkin niin, että meidän ihmiset on vielä nukkunu, kun yks meidän ihmiskaveri on tullu hakeen meidät mukaan marjastusreissulle. 

Märkinä ja onnellisina se on sit palauttanu meidät muutaman tunnin päästä takas. Jos ihmiset on lymynny vielä peittojen alla, me on hypätty kuratassuina niitten petiin kertoon, kuinka hauskaa meillon ollu. Jotain syystä ne ei oikeen oo ilahtunu siitä..
Mun mielestä siinä ei oo mitään pahaa, että odottaa mukavia asioita tapahtuvaks. Matalamman mielestä mä vaan voisin tehdä sen vähän vaimeammalla volyymilla. Se tuppaa olemaan vähän käärmeissään, kun mä kiljasen aamulla puoli kuudelta "Nysse tulee" joka kerta, kun naapurin pihaan ajaa auto.

6 kommenttia:

 1. Kyllä sä olet ihana, sait minullekin paremman mielen;) jatka vaan optimistin elämää;)

  VastaaPoista
 2. Vitsi ku sä oot ihana! Sunlaisias pitäs olla maailma täynnänsä. Me tykätään sun asenteestas.

  VastaaPoista
 3. Tiesitkö muuten, että Nysse on Tampereella linja-auto, eli onnikka. Ihmiset sanoo bussipysäkillä: "Nysse tulee". Ja kuljettaja on Myyrä. Häneltä kysytään näet, että 'onks sulla lippuja Myyrä?'.

  VastaaPoista
 4. Optimistilla tuntuu olevan hymykin korviin asti! :)

  VastaaPoista
 5. Velipoika Haldi on ihan samaa maata, kaikki on vaan kivaa ja kaiken kanssa voi leikkiä :D Meidän höppänä..

  VastaaPoista
 6. Peikko on aina yhtä virnettä kun se kurkistaa tänne :)

  VastaaPoista