sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ees taas


 Ensin oli muutaman päivän talvi. Nyt on taas syksy. Kevät kuulemma keikkuu, mutta aikamoista soutamista ja huopaamista on tää syksykin - vaikka meidän vene tuotiinkin jo varastoon.
 Seitaa vähä harmittaa, kun ei sitä voi pitää lenkillä vapaana nyt, kun sillä on juoksu. Kaikenmoisia metsästyskoiria pidetään niin paljo täällä yksin ja irrallaan joku kummallinen mötikkäpanta kaulassa. jos oikeen hassusti käy, joku semmonen saattais vaikka innostua tekemään Seitan kanssa pennut.

Hmm... nyt meitä huudellaan keittiöön makkaraa syömään, mut mä tiedän, että tässä on joku källi. Meille ei ikinä osteta makkaraa, jos ei sinne aiota jemmata jotain pillereitä sisälle. Nyt taitaa olla matolääkettä tulossa. Mennään ny sitte huijattavaksi.


10 kommenttia:

 1. Niin, ja sitten kotiväki varmasti on vielä iloinen kun sai huijattua... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ne on niin liikuttavan ilosia, kun ne kuvittelee saaneensa narutettua ;) Mä kummiskin pidän lääkettä poskessa niin kauan, että ne luulee mun jo nielasseen ja sit käyn sylkemässä sen jonnekin nurkkaan.

   Poista
 2. Tommosilla komeissa turkeissa varmasti viihytte lumimaisemissa. Mut kuis siäl avannon reunalla yks teistä tepsutteli? Hui!

  Jaa matolääkettä makkarassa. Kaikkee ne ihmiset keksii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiän matalampi kans kiljasi kauhusta heti, kun näki ton kuvan. Korkeempi ytitti kumminkin väittää, että jää oli vahvaa ja Ainu varovainen. Ei matalampi silti uskonu.

   Poista
 3. Toi teidän Ainu on kyllä niin kaunis!
  Tekee aina mieli alkaa nunnuttamaan naamaa jonkun eläimen karvaa vasten kun näitä palloja katselee.
  Ei oikein noi mun kissat arvosta tän blogin seuraamista, kun aina silloin joutuu naamahyökkäyksen uhriksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai, joutuu teilläkin karvatit naamahyökkäyksien kohteiksi. Meillä myös se on jokapäiväistä. Onneksi on monta vaihtoehtoa valittavaksi. Aina joku pehmoinen käden ulottuvilla :)

   Poista
 4. Kannattaahan se matolääke aina kiltisti ottaa, koska sen jälkeen tulee sitten niin hyvä olo, kun "mato marssivi pois" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, niinhän ne yrittää vakuuttaa, mutta suoraan sanottuna, ei niistä pilletöistä kyllä hyvä olo tullu. Ainuakin rupes PIERETTÄÄN:/

   Poista
 5. Oho, kylläpäs olikin talvi, vaikka jo sulikin pois! Täällä etelässä on ollut vain liukasta, voisi samalla vaivalla tulla se lumikin...

  Blogistani löytyy haaste sinulle. :)
  http://canislupu.blogspot.fi/2012/11/17-kysymysta-ja-vastausta.html

  VastaaPoista