sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kaikki vaan makaa

Meillä kaikki vaan makaa. Molemmat ihmiset on kipeenä. Korkeemman nenästä kuuluu törinää ja matalammalla on vissiin jotain vattasta rikki. Villiminttu nukkuu niitten kanssa ja antaa lämpöhoitoo matalamman kipeeseen selkään.

Vinskillä ja Piiskulla ei oo mitään rikki. Ne tykkää nukkuu vierekkäin muuten vaan olkkarin matolla tai saunassa.
Me Ainun ja Seitan  kanssa ollaan onneks kumminkin päästy joka päivä metsään, kun se meidän lemppari ihmiskaveri on hakenu meidät. 
Kyllä mä mieluummin oon pihalla, mut jos pitää olla sisällä ja maata, on sekin paljon hauskempaa seurassa kun yksin. Nyt taidan käydä kiskomassa Ainua vähän korvasta, jos sitä huvittais vaikka ottaa painimatsi olkkarin matolla..

9 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista sinne! Tämmöisenä harmaana päivänä voikin ihan hyvin pötkötellä. Eikä pieni painimatsikaan varmaan pahaa tee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksesta. Mattopainia täällä harrastetaan ahkerasti. Välillä jopa lajien välistä - Piiskusta kun on ihan kunnolla vastusta koirille. Onneksi urheiluharrastukset sujuvat toverillisessa hengessä, ei ikinä tosissaan :)

   Poista
 2. Paranemista sinne teidän ihmisille!
  Mukavat noi kissat saunassa;) Oliko kovatkin löylyt? Nyt ei kyllä tuo harmaus ja sade oikein ulos houkuttele, mutta tosi hyvä, että teilä on se ihmiskaveri joka teittiä vie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kerron terveiset eteenpäin. (matalampi käskee kiittää). Kisut menee tonne aina ihmisten jälkeen, sit kun kiuas ei enää sihise. Outoja otuksia minusta. Me koirat viihdytään paljon paremmin pihalla kuin kuuman kiukaan vieressä.

   Poista
 3. NO??!? Joko koiravauvauutisia kohta kuuluu??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, totta vieköön, kun minäkin odotan sitä tietoa hartaammin kuin joulua, mutta ei ole Seita vielä kertonut. Kolmen viikon päästä, viimeistään, pitäisi massun muodosta jotain näkyä, mutta sekin riippuu paljon siitä, onko siellä monta pentusta, vai vain pari, vai ei yhtään....Hirrrrvee vauvakuume tässä vaivaa.

   Poista
 4. Täällä on samoja makoilutouhuja. Ainavaan päällä joku tauti ja alkaa jo uuvuttaa tää touhu. Tulis lumi maahan niin pöpöt lähtis. Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 5. Peikkokin tykkää piänistä koeran poikasista :) Ja isoistakin. Mitähän varten joka syksy ja talvi pitää tulle kipeäksi, luulisi, että niihin tottuisi ajan myötä.

  VastaaPoista