lauantai 12. tammikuuta 2013

Arvonta suoritettu

(Tällä kertaa puhuu Millan, ei Usma ;) :

Arvontaa julistaessani taisin söheltää päivämäärän, kun puhuin 12. päivästä ja sunnuntaista. Sunnuntai on tietenkin 13. päivä. No, tänään voittaja kuitenkin arvottiin, kun ei Seitalle pentuja tällä kertaa ilmaantunut (harmittaa kovasti). Onnettaria  sen sijaan ilmaantui tungokseksi asti.

Tavallisesti arpomassa on ollut Muska. Kun olen piilottanut kulhon pohjalle pari herkkuraksua, se on kauhaissut tassullaan välittömästi itselleen namin ja samalla muutaman lappusen. Lappuja on tosiaan tupannut tulemaan epälukuinen määrä, yleensä enemmän kuin on ollut tarkoitus. 

Johtuneeko Muskan ja Mimmin tassujen kokoerosta vai mistä (Muskallahan on kuusi varvasta ja tosi isot tassut, Mimmillä puolestaan pikkiriikkiset ja sirot käpälät), mutta lappuja nousi yksi ainoa, vaikka kaikki kolme antaumuksella kulhoa kaivelivat.

Olin valmistautunut jakamaan useamman palkinnon, mutta ehkä järjestämme sitten uuden arvonnan, jos Unni ja ihmisensä suostuvat vielä uuteen pentujenhankintayritykseen myöhemmin keväällä, kun Seitalle tulee uusi juoksu.
 Voittajalapussa luki nyt ANNA. Siis onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille mukanaolosta. Ole kiltti Anna ja kerro vaikka sähköpostitse (millan.backwoods@gmail.com) haluatko voittopaketin kissalle, koiralle vai ihmiselle ja samalla postiosoitteesi, niin pistän paketin tulemaan.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut Annalle! Sööttejä onnettaria :)

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajalle! Ja harmittelut, että niitä pentuja ei tullut, mutta ehkä seuraavalla kerralla. Kissat on tarkkoina virallisen valvojan hommissa.

    VastaaPoista