lauantai 5. tammikuuta 2013

Son loppu ny

Son loppu ny, joulu tällä erää. Ne silppus sen kivan kiipeilypuunkin tommoseen kassiin ja vei pois. Vähä tylsää.

Muska yritti pitää koristeista kaksin tassuin ja anovin ilmein kiinni, mutta ei se ehtinyt pureskella kuin yhden enkelin ennenku ihmiset sai tungettua ne laatikkoon turvaan.

Ens vuonna sitten taas..

8 kommenttia:

 1. Älähän nyt, se tulee jo tänä vuonna. Ei jouluaattoon ole kuin jotain 352 päivää... Mutta jospa sitä ennen olisi tarjolla jotian muita kivoja koristeita ja kiipeilypuita.
  Meillä kans pakattiin puu pahvilaatikkoon, eikä kukaan haikaillut kiipeilemään. Emäntä vain kurkotteli tuolin päällä latvatähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei tänä vuonna mahtunu tähteä, kun puu ulottui kattoon asti. Paremmin sinne puuhun tietysti pääsee tuolin päältä...paitsi Muska, joka yritti kurkottaa koristepalloa tuolin selkänojalla tasapainoillen ja kaatoi koko tuolin. Paha sai palkkansa ( ja antiikkituoli kolhun)

   Poista
 2. Meidän joulukuusi pääsee aina ensin pihalle lumihankeen pystyyn. Linnut saa käyttää kun lentelevät ruokiensa kanssa. Sitten kun lumi sulaa, kuusi poltetaan lämmityskattilassa.

  Oikeasti Usma hei, se ei ole kiipeilypuu vaan joulukuusi, ihmisten iloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me kissojen kanssa sitä puuta käytettiin ahkerammin kuin noi ihmiset, niin, että tais siitä iloa olla enemmän meille. Matalampi ainaskin valittelee vieläkin, että mokomasta riittää harmia juhannukseen saakka, kun neulaset piiloutuu lattialautojen väliin ja ilmaantuu sieltä sopivan tilaisuuden tullen pystyyn jalkapohjaan..Linnut kummiskin on teillä semmosesta varmaan ilosia.

   Poista
 3. Teillä asuu selkeästi ainakin yksi joulukissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Muska on kuonosta hännänpäähän joulukissa ja Piisku ja Villarikin ainaskin takatassuihin asti. Mimmi ja Vinski ei niin piittaa..

   Poista
 4. Kyllä se joulu tulee taas pitää vaa odottaa hetki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me koirat ollaan kamalan huonoja odottamaan...tai, no, Seita on kyllä aika hyvä, mutta me kaikki muut koirat..

   Poista