lauantai 9. maaliskuuta 2013

Onnenpäivä ja melujäätä

 Tänään oli Ainulla ja mulla onnenpäivä. Seitalla ei niinkään..

Kävi nimittäin silleen, että meidän aamulenkki järven jäällä loppui lyhyeen, kun Seita päätti, ettei se suostu kävelemään semmosella jäällä, jota pakkanen paukuttaa ja rätisyttää. Se juoksi rantaan ja ilmotti, ettei se tahdo hukkua, eikä suostu tulemaan melujäälle. Ei meidän muiden sit muu auttanu kuin palata takas autolle kans.
 Vähä meitä kotiin palatessa harmitti, mutta ei sit enää, kun Iran ja Eetun ihmiset haki Ainun ja mut uudestaan jäälle leikkimään. Mun mielestä onnenpäivä on just semmonen, kun pääsee monta kertaa samana päivänä lenkille.


8 kommenttia:

 1. Kyllä olis varmaan hianoo omista tommonen tuuhee turkki. Tarkenis olla aina ulkona ja te kyllä näytätte nauttivan. Hianoo!

  VastaaPoista
 2. Voi kun te olette söpöjö ja nautitte niin olostanne;)

  VastaaPoista
 3. Ainu näyttää selvästi nauttivan olostaan, meillä Hupsis tekee ihan tuota samaa että kesken matkan heittäydytään selälleen hankeen kieriskelemään :)

  VastaaPoista
 4. Seita on kyllä viisas koera. Kuka sitä nyt tahallaan haluaa uhmata halkeilevaa jäätä, jos vaistot sanoo että ei pidä niin tehdä. Se jää saattaa vaikka luvata sille koeralle että "minä syön sinut, tule vaan tänne", vaikka ei välittäisi muista koerista mitään. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanasti näkee noista kuvista kuinka tuuli tuivertaa turkkeja :)

  Meidän lappalaispoikamme Mauri on aloittanut ihan hirveän karvanlähdön - se karvanmäärä on jotain huikeaa, kuten on tullut tässä muutaman vuoden aikana opittu jo Tahvon karvanvaihtoje seuraillessa.. :D

  VastaaPoista
 6. Viisaita koiria nämä. Ne tuntevat varmaan jään tärähtelyn ja kuulevat äänen paremmin kuin me ihmiset. Olin oman pörrön kanssa eilen aamulla jäällä. Jää paukahteli. Koira kulki hiukan varuillaan jalat harallaan ja pää alhaalla. Se ilmaisi välillä, ettei vaaranpaikkaan mennä. Yleensä koira painaa kaukana edellä, mutta nyt se kulki takanani. Ja kiireen vilkkaan rantaan.

  VastaaPoista
 7. Luin pikkuruudusta että "Onnenpäivä ja MEHUjäätä" ja ihmettelin että millaista mehujäätä teidän koirille tarjotaan. Mutta olikin MELUjäätä :)
  Ihania kuvia, oikea talvipuhuri näköjään, tuulen voi melkein tuntea =)

  VastaaPoista