tiistai 7. toukokuuta 2013

Kaikki hyvin

 Meillä Ainun ja Seitan kanssa on kaikki hyvin. Mun kadonneen vyötärön metsästys etenee reippaasti, enkä oo saanu yhtään epilepsialta näyttävää kohtausta niiden alkuvuodesta ilmaantuneiden jälkeen.

Matalammalla ihmisellä ei sen sijaan ole kaikki hyvin. Siitä johtuu tää blogihiljaisuus ja mahdollisesti ne mun epilepsiakohtaukset myös.

Meidän koti on nimittäin ihan semmosen kännykkämaston vieressä. Mä sain ne kohtaukset pian sen jälkeen, kun sitä mastoa vahvistettiin ja nyt on matalampi tullu sähkölle ja kännykkäaalloille niin allergiseks, että se ei voi olla muutamaa minuuttia kauempaa edes meidän pihalla tai tietokoneen lähellä.
Kevät on kivaa aikaa. Saadaan olla paljon pihalla ja joka paikassa tapahtuu jotain jännää.Kura olkkarin matossa ei kuulemma oo kivaa, eikä kissojen ja koirien karvanlähtö, mut ei se kyllä meitä haittaa.

Oikeen aurinkoista ja mukavan vauhdikasta kevättä teillekin! Me kuulemma etsitään nyt uutta kotia jostain, missä ei oo kännykkäpömpeleitä vieressä niin, että seuraava postaus tulee sit varmaan uudesta osoitteesta.

20 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa tuo, ettei kohtauksia ole ollut, jospa pääsit säikähdyksellä etkä ole ollenkaan pahasti sairastunut. Toivottavasti löydätte pian mukavan uuden kotipaikan, jossa kaikki voivat turvallisesti temmeltää.

  VastaaPoista
 2. Olipas iloinen yllätys, kun oli kuulumisia teiltä päin!
  Toivotaan, että pian löytyy sopiva koti. Matalammalle terveisiä ja voimahalaus!!! Ja sulle tietty kanssa se halaus! Hyvää kevään jatkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Hassu juttu, minä juuri aamulla mietin että mitähän sinne suuntaan kuuluu. :)

  Hienoa, että ei ole epilepsiakohtauksia enää ollut. Kaikkea tämä nykyteknologia saakin aikaan! Kovasti onnea uuden kodin etsintään!

  VastaaPoista
 4. Aurinkoista kevättä ja onnea uuden kodin etsintään! Toivottavasti se löytyy pian, että matalampikin pääsee nauttimaan auringosta ja ulkoilmasta. Toivottavasti siellä uudelta pihalla on hyvät yhteydet lenkkipoluille ja tilaa temmeltää.

  VastaaPoista
 5. Aurinkoa ja onnea uuden kodin etsintään! Kas, edellisessä toivotettiin samoin sanoin, mutta huomaatko: me kaikki ajattelemme teitä, muruset.

  VastaaPoista
 6. Mukava kuulla, että teillä on kaikki hyvin! Yhtä kauniita olette kuin aina. Toivottavasti parempi koti löytyy pian, ja matalamman vaivat helpottaisivat.

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea uuden kodin etsimiseen. Toivotaan, että löytyy pian. Onneksi kaikki on hyvin ja epilepsia kohtauksia ei oo tullut..Koiruleille rapsutuksia ja halauksia matalemalle.. Toivoo: Taina, Pinja ja Stella. Iloista kesää :) <3

  VastaaPoista
 8. Kivaa kuulla, että koirilla kaikki hyvin ja laihdutus etenee hienosti. Kurjaa kuitenkin jos omalla ihmisellä ei niin hyvin asiat ole :( Toivottavasti löytyy pian uusi ja kiva koti.

  Mitäs ruokaa Usma muuten nyt syö laihtuakseen? Meillähän Seita puputtaa Hill's R/D-papanoita ja hyvin on painoa pudonnut! Puolessa vuodessa lähti 5kg :) Ja tuo tuntuu pitävän näläntunnetta myös hyvin pois kun on niin kuitupitoista, koska ei ole mummeli varastellut kuitenkaan niin mahdottomasti pojilta mitä etukäteen arvelin että tulee tapahtumaan..kohta varmaan vaihdetaan hieman halvempaan light-ruokaan ja kokeillaa pysyykö sillä tuo paino pois tai sekoitetaan molempia keskenään. Katsotaan kuinka meidän käy ;)

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihana kuulla teistä kaikista pitkästä aikaa! Toivottavasti uusi koti löytyy pian, jotta teidän ihmiselläkin vointi paranisi. Meillä jännitetään kovasti uuden vauvan tuloa: reilun kahden viikon päästä pieni punainen Tarmo-koira saapuu perheeseemme.

  VastaaPoista
 10. Hyvät uutiset ovat HYVIÄ ja niitä on mukava lukea! Kodista voi olla vaikeakin luopua mutta siinä on mahdollisuus olla voittajakin.
  Lennokasta kevättä ja retkekästä kesää, sitten kun on sen aika!

  VastaaPoista
 11. Voi tsemppiä teille!!!!! Tuo on ihan kauheeta, nyt toivotaan että uusi koti löytyy pian!!!!!!

  VastaaPoista
 12. Peikolta pöö karvanaamoille ja tiätty muillekin. Maailmassa on paljon ihmeellistä.

  VastaaPoista
 13. Mä käyn täällä teitä kurkkimassa!
  Että jokohan ootte uusikotilaisia?
  Ja onkohan teilläkin kumaa, kun
  on nuo karvat, huh!
  Emännällennä voitte sanoa
  Rakkaita terveisiä, Herneeltä ☺!

  VastaaPoista
 14. Mitähän teille nyt kuuluu?
  ♥-terveisin Herne ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun muistat meidät vielä, Herne. Meiän matalampi on niin kipeä nykyään - varsinkin, jos se tulee tietokoneen lähelle, että nyt ei pysty bloggaamaan, mutta ehkä vielä joskus. Toivossa on hyvä elää..

   Me muutettiin kesällä uuteen kotiin ja ihan kiva täällä on asua , varsinkin nyt. kun katto pn paikattu, eikä enää tuu vettä niskaan.. Matalampi käskee toivotella Sinulle ja kaikille muillekin kaikkea hyvää.

   Poista
  2. Kyllä minä muistan teitä hienot karvatit ja varsinkin
   muistan Emäntäänne☺

   Hyvä että on nyt uusi koti ja se kattokin kunnossa!
   Olkaa nyt surperherttaasia ja kilttejä, että
   Emännällennä on Teistä ynnä Kissoista,
   paljon tervehdyttävää iloa, ja muista
   sanoa Rukousterveisiä
   Herneeltä ♥

   Poista
 15. Tässä linkki minun blogiin jos haluat lukea meidän elämästä :) http://fasunlife.blogspot.fi/ liity joukkoon :)

  VastaaPoista
 16. Oikein Hyvää Joulun odotusta Teille Kaikille Karvaisille,
  olkaahan viksusti äläkääkä härnäkkö Kissoja,
  niinkuin meidän Koira tekee, kun sille päälle sattuu!
  Pitäkää Emännästännä Hyvää huolta ja sanokaa
  Terveiset Herneeltä! ♥

  VastaaPoista