maanantai 13. heinäkuuta 2009

RiahuNää kuvat on muuten muutaman viikon takaa, kun meillä oli vielä vähän karvoja. Nyt ei ihminen viitsi paljon kuvailla, kun ollaan kuulemma ihan nälkiintyneen näköisiä, karvattomia ruppanoita.

Semmonen mun piti kumminkin kertoo, että ihmiset ja Seitakin väittää, että mä vähä muutun joka reissulla, jolla mä käyn. Nyt, kun mä tulin sieltä järvireissulta, ne huomas sen tosi selvästi siitä, että ekaa kertaa mä en antanu Seitalle kaikessa periksi, vaikka se kiukkuskin ja vinkui ja vonkas. Mä pidin mun oman tossuluun ja kun Seita yritti laittaa kuonon tai tassut mun selän päälle osoittaakseen, että se on mua korkeemmalla, mä siirsin ystävällisesti, mutta päättäväisesti sen kuonon pois ja pistin omani sen niskaan.

On Seita edelleen suloinen ja mun oma pieni pörrösisko, mut kyllä sen on vähitellen aika ruveta aikuistuun. Söpöydellä pärjää pitkälle, mutta kyllä lauman johtajakoiralta vaaditaan vähä muutakin. Mä yritän nyt sanoo sille tän asian nätisti ja voihan se olla, et se tajuaa. Ei olis yhtään kivaa, jos meille joskus tulis ihan oikee kränä siitä, kumpi täällä kaapin paikan määrää..

6 kommenttia:

 1. Käskehän nyt sitä omistajaa ottamaan uusia kuvia, minä haluan nähdä miltä te näytätte! Olen ansainnut vähän lohdutusta, koska meidän Milla on nykyään kalju ja näyttää ihan rotalta.. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä nuissa karvoja viel näemmä riittää!
  Ihanan pehmosia. Tekisi mieli painaa pää turkkiseen...

  VastaaPoista
 3. Millalla on söpösti karvoja korvissa jäljellä, Marika :-)

  Juu, pehmoisia ne onneksi vielä on, Arjaanneli. Lapinkoirissa melkein parasta minustaonkin niiden ihanan pehmeä ja melkein aina hyväntuoksuinen turkki.

  VastaaPoista
 4. Aikuiseksi kasvaminen ei ole aina niin kivaa, mutta jos näyttää aikuiselta ja on kuin lapsi, niin ei sekään ole kivaa. Pienen pieni lapsiajatus on kuitenkin hyvä säilyttää omassa mielessä. Saa kertoa Seitalle.

  VastaaPoista
 5. Tarttee kertoo Seitalle. Musta tuntuu, että se yrittää olla välillä liiankin iso. Ehkä sitä vähän pelottaa se aikuistuminen..

  VastaaPoista
 6. Millan: Ne luo kato sitä katu-uskottavuutta, että on korvissa vähän "helyjä" :D

  VastaaPoista