perjantai 2. heinäkuuta 2010

Huh hellettä

Sisällä talossa on nyt hirmu kuuma. Siks me päästään aina välillä vuorotellen pihalle vilvoitteleen.
Yhtä aikaa meitä ei voi kuulemma sinne päästää, kun meillä on heti liian hauskaa ja silloon meistä lähtee kova ääni.
Naapurin täti just kävi rapsuttelees Seitaa ja ihmettelemässä kuinka se ei yhtään hauku sille ja sen vieraille, vaikka ne istuskelee ihan muutaman metrin päässä. Silloon matalampi ihminen oli Seitasta hyvin ylpee
On kiva köllötellä ruusupuskassa, tai omppupuun alla, mutta jos rapsutuksia on tarjolla niin niitä tullaan kyllä aina hakemaan, vaikka oltais vielä vähän unenpöpperössäkin.
Saas muuten nähdä kuinka meidän karvan käy. Matalampi ilmotti meidät missikisoihin, jotka on 31.7 Alajärvellä, mutta pahasti näyttää siltä, että meidän osalta tulee taas pelkkää uimapukukierrosta koko näytelmistä.. No, ei kai sille sit mitään voi, eikä me semmosia kisoja niin vakavasti oteta. Kun on kuuma niin karva tippuu ja sillä hyvä.

3 kommenttia:

 1. Doriskin tipauttaa nyt loputkin liiat villat. Ihan viikon sisään on otettu kaksi roskapussillista karvaa yhdestä koiruudesta. Käsittämättömän paljon! Mutta varmaan lähtee vielä lisää.

  Rapsutukset molemmille koiruuksille. :)

  VastaaPoista
 2. Kannattaisko kysyy niiltä ihmisiltä, jotta josko kaivaisvat teille uima-allaksen siihe pihalle?
  Talvella siinnä vois vaikka luistella.... tai jotai...

  Täällä saarella asumisessa on ainakin sit yks hyvä puoli:Ei lopu vesi ja pulikoida saa aina kun ihminen jaksaa lähtä lenkille.
  Tuumaili tähän Salli.

  VastaaPoista
 3. Meillä on näin päiväaikaan sisällä vilpoisempaa. Sen takia Tyyne ja Milla ovat pihalla, mutta Tahvo tuon ison turkkinsa kanssa saa olla täällä sisällä vilpoisemmassa :)

  Yöt onkin sitten TUSKAISIA kun täällä sisällä on niin KUUMA. Tekisi mieli nukkua pihalla, mutta siellä on itikoita, joten hyvä kun ikkunoita viitsii edes pitää auki.

  VastaaPoista