maanantai 26. heinäkuuta 2010

Sulhasmiäs

Se on nyt sillä lailla, että Seita saa mennä missikisoihin viikonloppuna ihan ilman mua. Mullon tärkeämpää puuhaa, kun mullon treffit. Tossa on kuva siitä mun sulhasmiähestä, jota meinaan mennä kattoon viikonloppuna. Saas ny sitte nähdä tykätäänkö toisistamme. Matalampi on kyllä luvannu, että ei tupata, jos ei tykätä, eikä mun oo mikään pakko äitikoiraks ruveta, vaikka pennut olis kyllä sen miälestä kivoja.

Mä oon tavannu ton poikakoiran jo viime kesänä yhen kerran. Meillä synkkas heti ja se vaikutti oikeen symppikseltä. Sen kutsumanimi on Sakke, mutta se hianompi nimi Finnmira's Adonis ja se on saanu jo aika monta kaunista pentuetta, kun se on jo aika iäkäs koiraherra. Se asuu siellä samassa paikassa, missä muakin hoidettiin pikkupentuna, eli Mopedimuorin kennelissä, mutta sen toinen omistaja on Ikimuiston kennelin Jankerin Kaisa, eli tuttuja ollaan kaikin, vaikken mä niin vanhoja juttuja hyvin muistakaan.

Meidän ihmisille on kuulemma kaikkein tärkeintä, että mun sulhasmiäs on terve ja hyväluontonen ja semmonen toi Sakke ilman muuta on. Katotaan ny kuinka tässä käy..

3 kommenttia: