torstai 24. maaliskuuta 2011

Kilttejä tyttöjä

Me oltiin pentujen kanssa viime yönä vähän vallattomia. Siksi kai toi matalampi halus tähän postaukseen vaan kilttien tyttöpentujen kuvia. Tossa ylempänä on Usva. Se on tällä hetkellä pennuista kaikkein rauhallisin.

Toi musta tossa alempana on Utu. Se ei oo mikään tossukka, vaikka onkin ipanoista kaikkein pikkuisin ja tyttö. Se pistää topakasti kampohin ja murraa kuin karhunpentu, kun isot pojat yrittää pomottaa sitä. Monessakin mielessä se on hyvin samanlainen ku Seita pienenä. Väri vaan on musta.
Aijaa, että mitäkö me sitte tehtiin viime yönä. No, jos joku välttämättä haluu tietää, niin mä opin aukasemaan ton pentuaitauksen portin niin, että ipanat pääsee vapaasti juoksenteleen. Eihän ne nyt sentään mitään häkkieläimiä oo.

Matalammalla ei vaan oikeen huumori piisannu, kun se moneen kertaan yön aikana nousi keräileen ne takas tonne aidan taa, kun ne kuulemma puree sähköjohtoja , pissii matoille ja hankkii kissankynnenjälkiä kuonoonsa...Vaiks ei meillä kyllä oikeestaan oo ku yks kissa, joka semmosta viittii pienille koiranpoikasille tehdä ja se on Villiminttu.

3 kommenttia:

  1. Onpa todella terhakkaan näköisiä tyttöjä, varsinkin tuon ylemman naama on ovela!

    VastaaPoista
  2. Juu, Villiviini ja Isopeikko. Minusta se näyttää siinä vähän sudelta ja osaa muuten ulvoakin aika vaikuttavasti :)

    VastaaPoista