torstai 10. maaliskuuta 2011

Näin isot koirat syö


Mitä Murri ja Ainu edellä, sitä muut pennut perässä. (Toi, jonka tassut tossa kupilla luistaa on kumminkin Uula ja oikeanpuoleinen mössykkä on Murri) Matalampi yritti niillekin eilen maistattaa Eukanuban penturuokaa emonmaidonvastikkeeseen liotettuna. Äitiinsä on ipanat tulleet. Ei meinaan oikeen kelvannu...vaikkei Eukanuba toki mun miälestä huanoo ruakaa oo. Mä vaan tykkään ennemmin siitä aikusille koirille tarkotetusta.

No, tänään sit kelpas, kun se älys tarjota niille sitä, mitä mäkin syön, eli saksalaista NaturDiet luomupenturuokaa..Siis semmosta purkkijuttua, jota meillä ei muuten koskaan olla saatu, paitsi nyt, kun on vauvoja...

4 kommenttia:

 1. Nauti Usma kovasti tästä ajasta, vaikka vähän onkkelmia olikin niin kylläpä sitä kuitenkin ainakin hemmotellaan ja kovasti :) Ei varmaan ole rapsutuksistakaan ollu puutetta :)

  VastaaPoista
 2. Anteeksi Usma!
  Minun suussani ei ole herkulta maistunut vielä yksikään Teille Koirille tehty ruoka, mutta minullahan onkin hyvin rajoittunut
  ihmisen haju- ja makuaisti!
  Mutta nauti Sinä herkuista, uskon että joskus tämä Matalamman kokoama menu kokee kuitenkin muutoksia sinne arkisempaankin suuntaa.

  Ai niin, olin unohtaa, muiskuja kaikille maidonhimoisille :) lapsillesi

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavaa viikonloppua koiraperheelle ja hoitajille. Nauttikaa yhdessäolosta!
  t. sisko

  VastaaPoista