maanantai 14. marraskuuta 2011

Jännät paikat

Nyt on meillä jännät paikat, mulla oikeestaan vähän pelottavatkin. Oon nimittäin menossa huomenna sinne vauvantekovehkeitten poistoleikkaukseen. Samalla selviää onko se kasvain uusinu, joka mulle tuli viime talvena, kun odotin Ainua ja muita pentusia. Matalampaa ihmistä pelottaa ihan hirveesti. Kyllä mä huomaan, vaikka se yrittää esittää ihan reipasta.

Villiminttukin on tulossa lääkäriin samalla reissulla. Se on laihtunu huolestuttavasti ja sillä on vähän väliä nuhaa. Toivottavasti ne osaa auttaa sitä jotenkin. Se on kiva kissa.

Seitan sulhasasioitakin me jännätään, sillä matalampi on taas kosinu yhtä poikaa. Viime viikollakin se kosi yhtä söpöä, mutta siltä paljastui semmoinen luomien sisäänpäinkääntymisvaiva, joka on perinnöllinen, eikä me toivota kenellekään koiralle synnyinlahjaksi semmosta. Tää viimeisin sulhoehdokas onkin sitten kaikille meidän blogia pitempään seuranneille tuttu ja varsinainen jymy-yllätys, mutta me ei voida vielä paljastaa sitä, kun ei se oo vielä suostunu, eikä edes käyny PEVISA-tarkastuksissa. Tosi hieno koirapoika se kumminkin on, voin vakuuttaa ;-)

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä huommiselle! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin molemmilla!

  VastaaPoista
 2. Miks mennä merta edemmäksi kalaan, ku mäkin olisin tooosi innokas ryhtyyn poikaystäväks :D

  Onnistunutta lääkärireissua!

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan, niin toivottaa Doriskin. Doriksella se leikkaus meni hienosti. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Naukulan Mamma :)

  Outs, Myrsky. Kiitos vaan kohteliaisuudesta. Näytät oikein komealta pojalta noin..niinku..tommoseksi salaojaputkeen sopivaksi. Mä luulen kumminkin, että niitä pentuja pännis, jos me kaikki muut yletyttäis pihistämään pöydältä kissanruokaa, mutta ne ei ;)

  Ai, serkkutytölle tehtiin sama homma, Outi?! Mukavaa kuulla, että kaikki meni hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Saarakisulla on vastaava toimenpide huomenna, eli 16.11...
  Toivottavasti kaikki meni ok!

  VastaaPoista