lauantai 19. marraskuuta 2011

Vihreenä vilkkuva tötteröpää

Mä alan toipuu. Oon käyny kävelylläkin jo parina päivänä ja energiaa olis enempäänkin, mut kun ei kuulemma saa riehuu. Eilen mun massun alta alko repsottaa joku kamala riepu. Sillä aikaa, kun matalampi lähti hakeen keittiöstä jotain tököttiä, millä se oli tarkotus irrottaa, mä nappasin sen pois ihan itte. Tullessaan takas matalampi hoksas sen mun suussa ja teki hirmuloikan, mut mä olin nopeempi ja nielasin sen. Siinä se sit seiso tökötteinensä mun vieressä ja päivitteli, kun se haavateippi lähti matkustaan mun massun läpi. Toivottavasti se tulee sieltä ulos kans joskus

Antiopiitit on muuten aivan kamalia. Mä juoksen aina piiloon, kun näen, että nyt ne taas liottaa niitä semmoseen pruuttaan. Onneks saan aina kuivatun kananpalan lepytykseks perään.

Meidän matalampi on ostanu meille pimeässä lenkkeilyä varten pienen, vihreen, taluttimeen kiinnitettävän vilkkuvalon. Viime yönä taas yks ihan pimee pyöräilijä (siis ainakin se pyörä oli pimee. Kuskista ei voi olla varma) ajeli melkeen mun päälle. Kun se sit viimein hoksas vihreenä vilkkuvan tötteröpään se vinkas, että UFO!! En kyllä oo, mutta hyvä kun oli se valo. Muuten olis voinu tulla törmäys.

3 kommenttia:

 1. Hienosti toimittu! Sussa on kipusiskoainesta. Jesh!

  Vai ufo! Tais olla se pyöräilijä pimee ja sumee, keh heh.

  Meijän äippä hihittlee tolle sun jutulles ihan holtittomasti. Onkohan sekin vähän himmee?

  VastaaPoista
 2. Koskahan lehdet kirjoittavat ufohavainnosta?

  VastaaPoista
 3. Oh oh, nyt pitää vain lepäillä eikä saa syödä niitä teippejä.

  Pienemmälle terkkuja, ettei saa ryntäillä kun sitten on pakko nielaista ettei vaan se saa sitä suurta aarretta..

  VastaaPoista