sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Iso pentu

Meidän Ainupentu on niin iso jo, että kai sitä pitäis lakata sanomasta pennuksi.
Se on niin lempeä, tottelevainen ja rauhallinen koira, että vähän harmittaa, kun se on lapinkoiratytöksi aivan liian iso (ei oo nyt just mitattu, mutta varmasti ainaskin 49 senttii korkee)
Eilen me kaikki kolme tavattiin ekaa kertaa elämässämme ihan pieni ihmisenpentu. Mä arvasin heti, mikä se oli ja kutitin viiksillä varovasti poskesta ja nuukaisin toisesta päästä, mut siihen matalampi sanoi, että sillon vaipat, eikä siitä asiasta siks kannata kantaa huolta.

Seita kävi kurkkaamassa myös ja tavalliseen tapaansa vetäytyi sit kauempaa katselemaan. Ainu oli kuitenkin ihan häkeltyny ihastuksesta, muttei oikein tienny kuinka olis pitäny olla. Se varmaan tykkäis omasta ihmisenpennusta, niinku meidän ihmisten entinen koira Seri. Se oli ihan hulluna pikkulapsiin ja katseli niitä henkeään pidätellen jopa telkkarista.

6 kommenttia:

 1. Hihii, on tuo Ainu melkoisen jötkäleen näköinen! Toivottavasti tässä joku viikonloppu ehdittäis Utun kanssa käymään sielä teilläpäin että näkis Ainun ja muutkin oikein livenä :)

  VastaaPoista
 2. Upea,terveen ja hyvävointisen näköinen koira.Kasvojen väritys on hauskan veijarimainen.

  -Sari

  VastaaPoista
 3. Onpas Ainusta tullut jo iso neiti, taitaa Hupsiskin jäädä kohta toiseksi jos tuosta vielä kasvaa!
  Todella kaunis tyttö kyllä on :)

  VastaaPoista
 4. Olisi tosi kiva nähdä teitä, tk, ennen kuin teillä alkaa ne toisenlaiset kiireet ;)

  Taitaa siinä sopivasti veijarimaisuutta ollakin, Sari.. ja onneksi on vielä terve, mutta kohta pitää varmaan ruveta seuraamaan tuota painonkehitystä. Näyttää nimittäin ruoka maistuvan aika paljon paremmin kuin meidän muille koirille.

  Seita on tosi pikkuinen ja eikös se ole Hupsiksen täti? On tainnut Ainu tulla isäänsä, joka on aika muhkea koiruus.

  VastaaPoista
 5. Peikosta se on komea koera. Saa olla vaikka kuinka iso :)

  VastaaPoista
 6. Joo Seita on Hupsiksen täti tosiaan. Me ollaan kotimittauksella saatu about 50 cm herran korkeudeksi. Vielä kun karvat kasvaisi, niin hyvä olis!

  VastaaPoista