perjantai 13. tammikuuta 2012

Kissssoja! Puskapanttereita!!

Meidän ihmiset tykkää ruokkia lintuja ja siitä on nyt koitunu kaamee ongelma, kun meidän puskissa on ruvennu pesimään kissssoja! Ne väijyy siälä, lintulaudan alla, pensaikossa, suu auki ja odottaa, että joku varomaton tintti laskeutuu maahan hakemaan pudonnutta siementä. Semmosta me ei suvaita ollenkaan.

Enimmäkseen siellä päivystää meidän naapurin kissat, mutta viime viikolla oli yks, jota me ei olla ikinä ennen nähty. Ikkunan läpi me karjastiin sille niin iso yhteisHAU, että se hyppäs ainaskin metrin ilmaan ja pinkoi häntä suorana karkuun. Sen koommin sitä ei oo näkyny.

Eihän me oikeesti kissoja vihata. Meillon täällä kotonakin monta ja enimmäkseen ne on mukavia ja pehmosia. Ulkonakin kävi yks päivä niin, että Seita oli kiertämässä narupissatuksella ympäri pihaa, kun se hoksas semmosen puskapantterin ja loikkas hirmuiseen takaa-ajoon. Se kisu kumminkin pysähtyi, meni pienelle mytylle ja sanoi ihan pentukissan äänellä "Miu, ethän vaan syö mua", eikä Seita tietenkään syöny vaan kattoi, että ootpas sä oikeastaan aika söpö ja kävi nuuhkasemassa sitä nenästä.

2 kommenttia:

 1. Voihan pojat, tai siis tytöt, onpa tuo teidän vauva kasvanut isoksi!
  Ihan koko lintuasia unohtui kun jäin ihmettelemään koiruuden kokoa.

  Komeeta on kun koirassa on kokoa ja lämmintä sydäntä :)
  Terveisiä Savolaiselta Peikolta, ilman suksia.

  VastaaPoista
 2. Juu, Maria Veikontytär, enemmän kuin tyrmistyneitä olemme mekin tuosta Ainun koosta. Miten siitä tuommoinen tulikin (ainakin 51 settiä korkea) kun äitinsä on vain 44 senttinen. Onneksi se on luonteeltaan aivan ihana :)

  VastaaPoista