perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kesäksi rantakuntoon

Hitsinpimpulat, kun mun linjoja on pitäny ruveta vahtimaan sen jälkeen, kun vauvantekovehkeet leikattiin pois. Tarttee tollee jumpatakin aina kun on tilaisuus. Tassu ylös ja alas levätessäkin. Muskalla on sama juttu. Se oli tosi hoikka kisu ennen leikkausta, mutta nyt meinaa tulla massua ja koko ajan on nälkä. Kuvasta voitte kumminkin päätellä, mitä mieltä se on tämmösistä painontarkkailupuheista.
Ainun peppu meinas kans näyttää isolta, mut matalampi nyppi siitä harjalla eilen ainaskin kilon irtokarvaa ja sit me huomattiin, ettei se ookaan levinny. Se vaikutelma johtui vaan huopuneesta irtokarvasta. Seitaa ja mua ei kauheen usein tarvi harjailla (onneks, kun mä en siitä hommasta yhtään tykkää). Meidän karva pysyy itsestään aika hyvänä. Ainun turkki tuntuu käteen paljon karkeammalta. Se on tainnu siinäkin suhteessa tulla Sakke- iskäänsä.

3 kommenttia:

  1. Se on tuo pepun leviäminen vähän haasteellista...Upeat kuvat taas!

    VastaaPoista
  2. Peikon mielestä on vaan hyvä jos koeraa on vähän enempi :)

    VastaaPoista
  3. Se turkin laadun ero johtuu monesti väristäkin, parkit ja kermat vähän hienompaa karvasorttia ja mustat sitten karheampia. Tosin meillä on mustalla Seitalla aina ollut liian pehmeä turkki, Väsikillä sitten on sellainan kun kuuluu..kunhan sitä karvaa vain on ;)

    VastaaPoista