perjantai 16. maaliskuuta 2012

Yöelämää

Meillä vieteään vilkasta yöelämää. Korkeempi ihminen ja kissat on semmosia yökukkujia. Me koirat matalamman kanssa mentäis mieluummin vähä aikaisemmin nukkuun..

Nää kaikki kuvat korkeempi otti viime yönä. Tämmösiä ne siis meidän nukkumaanmenoajan jälkeen puuhailee.
Muska on saanu tommosen pallonkuljetusradan. Tai on se kyllä vissiin kaikille kissoille, mutta Muska on leikkiny sillä niin ahkerasti, ettei muut oo päässy kokeileen.
Matalammalle tuli postissa eilen puukissa. Sen korva oli rikki. Ehkä se on kollikissa, joka on näin kevään korvalla tapellu...tai siis omalla korvalla.. nojoo, Muskan mielestä aito asia on kumminkin parempi kuin tommonen puinen.
Vinskiä pelotteli kissanmuotoinen varjo seinällä..
Villiminttu oli vissiin syöny jonku mustaturkkisen. Karvatupsu vaan oli jääny alaleukaan roikkumaan (Onks muuten Ainu tallella?)..
Oikeesti nykyään meillä on hurja saalistaja enää toi Mimmi (koiperhosia ja kevään tullen suurriistaa, eli hämähäkkejä ja kärpäsiä), josta on kuitenkin viime aikoina alkanu löytyy myös pehmeempi puoli. Se tykkää kaikesta pehmeestä, kuten nyt tosta viltistä, ja tuli siitä sylikissakin, kun neljä vuotta ajatukseen ensteks totutteli.

Semmosta siis sillä aikaa, kun kaikki kunnon koirat on nukkumassa, mutta kissat vissiin onkin enempi yöotuksia.

3 kommenttia:

  1. Kissoilla on kyllä hianoja ilmeitä :)

    VastaaPoista
  2. Onneks teil toinen ihminen tykkää kukkua öisten kissojen kaverina. Meijän väki panee maate klo 21 ja sen jälkeen portti narahtaa kiinni ja makkarista ei poistu ketään. Kissat on mainioita, mutta meillä ne tympääntys. Kyl määkin joskus...

    VastaaPoista