sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Korvien välissä

Seita on salaperäinen tyyppi. Matalampi väittää, että siitä ei aina oo helppo arvata, mitä sen korvien välissä liikkuu, kun ei se ilmaise sitä yhtä kuuluvasti ku mä.
Toisaalta Seita vois olla hyvinkin paljon puheliaampi ja kommunikatiivisempi, jos en mä aina kerkeis ensin. Mä oon niin vikkelä-älyinen ja monisanainen, että kummatkin noi muut jää kyllä varjoon, jos en anna tilaa. Seita on jännällä tavalla samaan aikaan kova ja pehmoinen, kiihtyvä ja rauhallinen. Tosi älykäskin se on, vaikkei ookaan yhtä nopea reagoimaan ku mä.
Onneks meillä kaikilla on omat vahvuutemme. Tuolla korvien välissä Seitallakin on aika paljon sellasta, joka pääsee esiin vaan silloon, kun se on ainoona koirana paikalla. Mä luulen, että kaikille koirille on joskus terveellistä huomata, että voi kuunnella omilla korvilla ja ajatella omalla päällä, eikä vaan mennä laumassa sen perässä, joka on vikkelin näyttämään suuntaa..

1 kommentti:

  1. Koirien ja kissojen korvien välillä on ihan varmasti enemmän kuin me ymmärrämmekään! Kai niillä on myös samanlaisia luonne-eroja kuin ihmisillä? Ihan varmasti on :)

    VastaaPoista