keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Vihdoinkin


Vihdoin ja viimein tuli meidän Seitalle kunnollinen juoksenteluaika. Puolentoista viikon päästä se kuulemma viedään Unnia treffaamaan. Jos ne tykkää toisistaan ja homma sujuu niinku toivotaan, meillä on ens vuoden alussa pieniä pennunpalleroita. 

Seitasta en tiedä, mutta matalammalla on ihan kauhee pentukuume. Se on keksiny niille pikkukarvateille jo nimiäkin ison liudan. Niistä ei kuulemma tule samalla kirjaimella alkavia (kun ei meillä pentuja tehtailla. Tämä saattaa olla ihan viimeinen pentue, joka meille syntyy, jos ei sitten vielä jollekin sijoituskoiralle..) , vaan väristä riippuen niistä tulee Sumppi, Mokka, Kaffi, Latte, Capuccino ja niin pois päin.

Ettei vaan nyt kiirehdittäis asioitten edelle. Kun ei oo vielä niitä pentuja tulollaankaan...

11 kommenttia:

 1. Odottelen jo Sumpin, Latten ja Chokon (tumma kahvi) ihania pentukuvia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Choko on hyvä lisä nimilistaan. Olen niin sivistymätön maalaistöllykkä että en kaikkia noita hienoja uutuuskahveja edes tunne. Lisää nimiehdotuksia ilolla vastaanotetaan :)

   Poista
 2. Kivat nimet valmiina. Varsinkin toi Sumppi kuulostaa hauskalta. Pidetään tassuja teille ja yritykselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sumppi on minunkin suosikki. Se oli ensimmäisen, yhteisen, lapinkoiramme Sumin lempinimi. Etukäteen jo kauhistuksella yritän valmistautua ajatukseen, että yhtään pennuista emme voi itse pitää. Kolme koiraa on maksimi, jonka pystymme hyvin hoitamaan :)

   Poista
 3. Minä jo ajattelin, että otsikko viittasi lumentuloon! Ei sitten kuitenkaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä karvakuonot lumesta ovat innoissaan, mutta huomattavasti enemmän tohinassa on emäntä näistä pentujutuista :)

   Poista
 4. Täällä pidetään kovin peukutuksia, että pentu-hommelit onnistuis ja sujuu hyvin loppuun asti. Kovasti ootellaan Väiskin ja Bertan lemmenleikkien tuloksia myös, että tuleeko pentuloisia ja montakohan..

  VastaaPoista
 5. Asuuko Unni mahdollisesti Alajärvellä? (: Jos on niin täältä löytyy Unnista kuvia: http://koiramaalla.blogspot.fi/2012/08/lapua-ja-unni.html

  Käy kurkkaamassa, se on siis mun blogi jossa myös on lappalainen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuuhan se. Kävin heti kurkkaamassa blogiisi ja sieltä löytyi tosi söpönen Netta :)

   Poista