lauantai 7. marraskuuta 2009

Kunnon riahuVihdoinkin korkeempi tuli käymään kotona ja päästiin pitkästä aikaa kunnon riahulenkille. Tiätteks muuten, mistä erottaa kummanko koiran häntää parhaillaan purraan? No, siitä tietty kumpi sanoo au. Aina ei muuten se purija ja purtava oo ees eri typpi. Valitettavasti.

8 kommenttia:

 1. Riehu on hyväksi myös turkille!
  Tuommonen lumessa peuhaaminen tekee hyvää jopa matoille!

  VastaaPoista
 2. Usma syö lunta, näyttää sitten kieltä ja lopulta pyyhkii suunsa häntäänsä. Seita yllyttää :) Hassuja elikoita :)

  VastaaPoista
 3. Voi tuota riemua!
  Veljeni suomenlapinkoira rakastaa lunta ylikaiken. Veli tekee sitä varten aina ison lumikasan pihaan. Siitä on hyvä tähystää tielle. Keväällä lumien vähetessä poju makaa viimeiseen asti sen kasan rippeiden päällä. Ressu ei tykkää, kun lumi sulaa..

  VastaaPoista
 4. Ai niin.. tuo viimeinen kuva on tosi hassu! Mitä pahaa lie häntä on tehnyt, kun porukalla pitää purra.

  VastaaPoista
 5. Hitsi, tota ei pidä kertoo tolle matalammalle, Arjaanneli, muuten se käskee meidän ottaa matotseuraavalle lenkille mukaan.

  Mä esitän tossa keskimmäisessä kuvassa kuollutta, Isopeikko. Siksi mun kieli on noin ja eiks vaan Seita näytäkin vähän säikähtyneeltä. Mä luulen, että mä oon aika hyvä näytteleen.

  VastaaPoista
 6. Lapinkoira vartioimassa lumikasan rippeitä kuulostaa sangen hellyttävältä, Anu :)

  VastaaPoista
 7. Tuttua tuo hännistä kiinnipito, Allu tekee sitä leikkiessään toisten koirien kanssa ja Lumeskin tahtoisi Allua vetää hännästä, mutta Allun häntä alkoi uhkaavasti kaljuuntua, joten piti kieltää Lumekselta häntäleikit.

  Vieläkö Essi haukkuu öisin vai onko rauhoittunut?

  VastaaPoista
 8. Kyllä Essi vieläkin saa ajoittain haukkukohtauksia, leila. Ihan selvästi se liittyy jonkinlaiseen turvattomuudentunteeseen. Valot täytyy pitää päällä öisinkin. Se selvästi vähän auttaa. Onhan se tietysti jo aika iäkäs koira. Kaipa 16-vuotiaalla saa olla jo vähän vanhusten oikkuja tai dementiaa ;-)

  VastaaPoista