lauantai 28. marraskuuta 2009

Kura ja kissanpissa aiheuttaa ryppyjä


Ootteks te ennen kuullu, että kurasta ja kissanpissasta tulee ryppyjä? Me Seitan kans ei sitä tiedetty enneku kuultiin eilen, kun toi matalampi vaahtos, että se vanhenee ennen aikojaan, kun elämä on aamusta iltaan yhtä kuratassujen jälkien ja kissanpissojen luuttuamista.

Me oltiin sit takapenkillä mukana, kun se kävi kaupassa ostaas lisää Tolua ja toi samalla tommosia pieniä purkkeja. Niissä on vissiin ryppyvoidetta, jonka pitäis torjuu sitä vanhenemista. Ne purkit se jätti yöksi sohvalle, joten tottakai me Seitan kans haluttiin kans kokeilla. Altistutaanhan mekin koko ajan raskaasti kuralle ja kissanpissalle (kattokaa vaikka mua tossa kuvassa ja tota mattoo, joka laitettiin puhtaana lattialle viime viikolla). Olishan se ankeeta, jos mekin vanhennuttais ennen aikojamme.

Harmi vaan, ettei me saatu lasipurkkeja auki, eikä matalampi luvannu auttaa. Rähisi vaan taas, kun aamulla tuli alakertaan ja löysi noi laatikot tolleen. Son ihan sen oma vika sit, jos sillä on kohta kaks kauheen ryppystä lapinkoiraa. Tulis ny jo lunta, niin loppuis edes toi kura.

4 kommenttia:

  1. Koerat taetaa olla aeka velkultia :)

    VastaaPoista
  2. Ou nou, ajatella jos ne rasvat olisi olleet sellaisessa muovituubissa. Silloin olisi ollut kätevää napata sisäisesti kunnon ryppykuuri. Että pitikin olla hankalassa lasipurkissa. ;)

    VastaaPoista
  3. Ei kamala.. :D Mulla on aina niin nauru herkässä kun luen näitä juttuja täällä! :D

    VastaaPoista