tiistai 3. marraskuuta 2009

Mimmi niistää


Nyt, kun korkeempi on niin paljon poissa, meistä ei tuu uusia kuviakaan tänne blogiin. Se kun on meillä se pääasiallinen kamerankäyttäjä. Matalampi väittää, että vaikka me ollaan ihan hyviä valokuvamalleja, sen ottamissa kuvissa me ollaan aina jotenkin suttusia ja vinksallaan.

Tää kuva on nyt sit vissiin kolme vuotta vanha, kun Mimmi ja Vinski on siinä tommosia pentusia. Mimmi karkas pari iltaa sitten häkin aidan yli tai ovesta (se ei suostunu kertoon kumpaa kautta se meni). Joka tapauksessa se sit livahti omille teilleen ja jäi koko yöksi ulos, ilman että kukaan huomas, kun matalampi oli jo nukkumassa ja se meillä yleensä suorittaa väestönlaskennat.

Aamulla ne sit hoksas, että yks pitkähäntä puuttuu. Kun me Seitan kanssa päästiin häkkiin, me het äkättiin se syreenipuskasta ja näytettiin ihmiselle, että tuolla se luuraa, hae äkkiä karkurikisu talteen. Hiukan nolosti sille kisulille sit kävi, kun se sai maksaa vapaudestaan flunssaisen hinnan. Sen nenä vuotaa nyt, eikä se selvästikään oo muutenkaan ihan täydessä terässä.

Me toivotaan kaikki, et se toipuu. Seitan kanssa käydään aina välillä pesees sen korvat ja tuupitaan kuonolla, et oo nyt pian taas meidän tavallinen, täpäkkä pikku Mimmi. Se on kiva kissa.

5 kommenttia:

 1. On ne kissat melkoisia rääpäleitä ja seikkailijoita :)

  VastaaPoista
 2. Kissanpennut on
  herttaisia killisilmiä!

  Mutta kyllä koiranpennutkin
  ovat, ettei tartte
  yhtää kadehtia, wuh!

  VastaaPoista
 3. "...laulu kaunis lauletaan.
  univirreksensä.
  Itse käymme nukkumaan
  hänen vierellensä."
  Auttaiskohan tuo nuhaan?

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista ja rapsutuksia kissapotilaalle!

  VastaaPoista