torstai 26. marraskuuta 2009

Temppuja, kiitos

Älkää ny ymmärtäkö väärin. Kyllä me tykätään tosta meidän matalammasta ihmisestä. Se on ihan hyvä rapsuttaan ja aika tottelevainenkin, mutta on se kyllä vähän tylsä. Nyt se meni kumminkin ostamaan tommosen kirjan ja sitä se on parina iltana innokkaasti lukenu ja välillä hihitellykkin, niin että kai siellä lukee jotain hauskaa. Me nyt sit vaan odotellaan, että se pistäis ne opit käytäntöön ja rupeis esittään meille jotain temppuja. Kyllä tässä jo jotain viihdykettä kaivattaiskin, kun koko ajan sataa, eikä koskaan enää päästä lenkille (paitsi viikonloppuna, kun korkeempi otti ton kuvan)

5 kommenttia:

 1. Tiedätkös, Usma. Niihin temppuihin kannattaa varmaankin osallistua ja keksiä uusiakin. Ne on sellaisia sallittuja koiruuksia. Ajatelepas vaan miten kaikki hämästyisivät kun vaikka kaikki kolme hyppäisitte narua jonkun koulun pihassa :)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on tuo kirja ja olin kyllä vähän pettynyt sisältöön, kun oli enemmän ihmisten hauskuuttamiseen kuin varsinaisiin temppuihin siten kuin mä ne ymmärrän. Kyllä sieltä jotain toteutettaviakin löytyi, ei kaikki olleet outoja, et silleen ok. :)Pitäiskin etsiä se tuolta kaapista ja opettaa taas koirille jotain. :)Perustemppukirjojakin oon kahdenlaisia nähnyt kaupoissa.

  VastaaPoista
 3. Näin on, Isopeikko, vaikka mä luulen, että niitä naurattais vielä enemmän toi meidän ihminen hyppimässä kuin me koirat :)

  VastaaPoista
 4. Me ihmiset ja koirat ollaan kaikki niin erilaisia, leila. Minua viehätti tuossa kirjassa juuri sen kepeä ja viihteellinen lähestymistapa. Tavoitteellinen, urheiluhenkinen, harrastaminen ja suoritusten mittaaminen kun ei sovi meidän laumalle ollenkaan. Tärkeämpää on se, että kaikilla on yhdessä kivaa. Sitä tuo kirja minun mielestäni mukavalla tavalla korosti.

  VastaaPoista
 5. Niin kyllä mäkin tarkoitan tempuilla sellaista tietynlaista hömppää (esim. "kuoleminen", keilaaminen jne. mitä koirien blogeista löytyykin) enkä esim. tokojuttuja tai muuta harrastamista, mutta tuossa kirjassa oli sellasta "ihmishömppää" niin kuin vaikka se piipun polttaminen, koiran pukeminen, samppanjapullon kantaminen jne. joissa ei varsinaisesti opeteta koiralle mitään, kunhan tökätään tavaraa suuhun tai kamat niskaan ja ihmiset saa nauraa.

  Mutta niin kuin sanoin, oli siellä paljon hyviäkin temppuja, joita joskus ehtiessäni aion (ainakin kokeilla) opettaa. :)

  Mikäpä kirja täydellinen olisi. :)

  VastaaPoista