torstai 7. tammikuuta 2010

Pakkasta ja uus painimattoPihalla hirmuinen pakkanen jatkuu ja just kun mä pääsin päivittelmästä kuinka pöhköjä kissat on, kun ne jo pudottaa karvansa, multakin alkoi turkki lähteä... (paha sai palkkansa, vois joku vahingoniloinen virnuilla).

Ulkona on niin kylmä, että Essiltä pettää siellä takajalat ja melkeen tolta matalammaltakin. Kylmällä on kuulemma semmonen vaikutus tulehtuneisiin niveliin ja Essillä on nivelrikko. Yllättävää oli se, että tänään Seitakin alkoi pihalla nostella tassujaan ja mä pääsin sit yksin korkeemman kans pitkälle lenkille.

Me haettiin postista iso paketti, jossa oli meille tommonen uus painimatto. Muska sitä tossa kuvassa haistelee ja hoksas ihan saman, ku mekin, että ainaskin pari päivää menee, ennenku saadaan tosta matosta pesuaineen haisut pois ja kunnollinen karvakerros sitä pehmentämään. Onneks me ollaan aika hyviä siinä.

3 kommenttia:

 1. Mukava että ne kaksjalalliset järjestää teille uusia haasteita :)

  VastaaPoista
 2. Noin isossa matossa riittääkin valloittamista! Kannattaa muistaa, että esimerkiksi pikkuruinen oksennuskasa keskelle mattoa saisi huomattavasti asiaa eteenpäin.. :)

  VastaaPoista
 3. Niinpä, Isopeikko. Se on niitten homma ja tiätty ruakkii ja ulkoiluttaa ja rapsutella ja meidän tehtävä on sitten pysytellä söpöinä :)

  Kiitti ideasta, Marika :) Lauantaina mä heti kokeilin sitä. Mattoon tuli oikein kotoinen tuoksu, eikä matalampi jaksanu ees huutaa, vikisi vaan, kun sillä oli niin selkä kipee siivotessa..

  VastaaPoista