lauantai 2. tammikuuta 2010

Villiminttu ja suloinen suttunaama


Niinku oon jo kertonu, Villiminttu ei koskaan oo ollu kovin kiltti toisille kissoille, eikä muutenkaan kovin äidillinen tyyppi. Pörröpalleroisesta ulkomuodostaan huolimatta se on ennemminkin hurja peto, joka vanhan kodin pihalla otti hengiltä myyrien ja vesirottien lisäksi myös kyykäärmeitä ja kärppiä. Nyt siitä on tehty väkisin sisäkissa ja yllättäen sen pehmeämpi puoli alkaa paljastua. Jostain syystä se on ihan heikkona tohon Seitaan. Selvästi se on sen mielestä suloinen suttunaama, jota pitää hoitaa. Eikä Seitalla näytä olevan mitään sitä vastaan.

6 kommenttia:

 1. Voi herttinen aika miten suloista. Kyllä Seitan kelpaa olla huolenpidon kohteena.
  Vaan eikö Villimintun kieli väsy ja kipeydy tuollaisessa urakassa..?! Mietin vaan, jos itse alkaisin.. ;)

  VastaaPoista
 2. Seita varmaan maistuukin kermakaramellille :)

  VastaaPoista
 3. Suloista. :) On muuten iso kissa! Vai näyttääkö vaan?

  VastaaPoista
 4. Seita nauttii ;) miten se yks mainos menikään, toisilla on kissanpäivät.. Ehkä villiminttua viehättää se että seitalla on yhtä muhkea turkki kun sillä itsellään..

  VastaaPoista
 5. Juu, en minäkään viitsisi, Anu, ellei se sitten tosiaan maistuisi kermakaramellilta, niinkuin Isopeikko arvaili.

  Villiminttu ei oikeasti ole kovin iso kisu, leila. Siinä on vaan niin paljon karvaa. Meidän Piisku sen sijaan on tooooosi iso kissa.. :)

  Sitä viehätyksen syytä mekin ollaan yritetty arvailla mini ja heidi. Muhkean turkin lisäksi niillä on luonteessa tiettyjä samankaltaisuuksia. Ovat hieman itseriittoisia molemmat, mutta ystävyys syttyy joskus niin ennalta arvaamattomista syistä. Eipä tuota tiiä:)

  VastaaPoista