perjantai 1. tammikuuta 2010

Pauketta ja paljon paijaustaEilen meillä kävi semmosia ihmisiä, jotka paijas meidät ihan väsyksiin ja antoi maistaa kaikenlaisia uusia syötäviä. Pähkinöistä mä en kauheesti innostunu. Olsin mieluummin halunnu siitä viereisestä kiposta, mutta ihmiset sanoi, ettei suklaa sovi koirille.

Ulkoa kuului kummallista pauketta ja taivaalla näkyi värillisiä valoja, mutta ei se mua ja kissoja mitenkään haitannu. Seitaa vähä haittas ja se kuulosteli vielä aamullakin portailla, ennen pissalle menoa, että eihän mistään vaan suhahda tai paukahda joku kamala värillinen juttu.

Onks teidän mielestä muuten asiallista, että tullaan poran kanssa uutena vuotena kylään ja tehdään reikiä toisten seinään? Seitaa semmonen puhisutti ja kyllä mäkin kattoin, että mitä meidän ihmiset mahtaa moisesta tuumata. Kun ei ne näyttäny olevan moksiskaan pistin sitten maate ja annoin sedän pärrästää rauhassa.

3 kommenttia:

  1. Pähkinät on kyllä hyviä. Peikko tuntee monta koeraa, jotka tykkää niistä. Ei kaikkien silti tartte.

    VastaaPoista
  2. Olettepa te kaikki reippaita, kun ette pelkää sitä pauketta ja niitä valoja. Minua pelotti. Hyvää tätä vuotta teille kaikille! Toivottaa Amanda

    VastaaPoista
  3. Mieluummin minä olisin kuunnellut vaikka sähköporaa pari tuntia iltamyöhäselläkin kuin niitä yllättäviä paukahduksia pitkin yötä. Varmaan niille rei'illekin jokin tarkoitus oli.

    VastaaPoista