maanantai 24. toukokuuta 2010

Mustat silmät

Tänään mua sit kärrättiin sinne silmätarkastukseen. Autossa olin tietysti tosi kiltisti, niinku aina.
Se lääkäritäti vissiin luuli, että mulla on korvissa vikaa, kun se huusi mulle niin lujaa "PAIKKA", vaikka mä kuulen ja ymmärrän kyllä ihan tavallisella äänelläkin sanotut asiat. Siinä kohtaa mua rupes vähä hirvittään, mutta onneks oli toi korkeempi ihminen turvana mukana.
Mun silmiin tiputettiin jotain tököttiä niin, että ne meni tolleen ihan mustiksi. Tuli vähän höntti olo, mutta sainpa sit monta tuntia autossa huilata niitä silmiä takas tavallisiksi, kun ihmiset kävi siellä lääkärikaupungissa monessa paikassa asioilla.

Kotona mulloli sit jo vauhti päällä ja näin ihan riittävän hyvin ottaakseni Seitan kanssa pienen painimatsin. Ai, niin ja mulla on sit kuulemma sen lääkärinkin mielestä ihan hyvän näköset ja terveet silmät, joten pentusuunnitelmille ei oo mitään estettä.

7 kommenttia:

 1. Hienoa! Silmät on kunnossa. Sitten pääset varmaan pentuhommiinkin. Kiva juttu!

  VastaaPoista
 2. Onnea terveistä silmistä! Olitteko Kokkolassa tarkissa, näyttää tutulta tuo huone ja lääkäri?

  VastaaPoista
 3. Mä en oikein vielä niistä pentuhommista tiedä, Famu, mutta tolla matalammalla on kauhee pentukuume. Oon kyllä yrittäny ehdottaa, että se tekis ne itse, mutta ei se kuulemma voi..

  Kiitos, leila. Juu, Kokkolassa oltiin. Sielläkö Lumeskin on käynyt?

  VastaaPoista
 4. Tarkastetaankohan ihmisiltäkin silmät etukäteen :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Onnea Usmalle terveistä silmistä! :D

  VastaaPoista
 6. Ei suinkaan, isopeikko, sanotaan että rakkaus on sokea.

  VastaaPoista
 7. Lumeksen silmiä ei vielä ole tarkastettu, mutta Allun kanssa on siellä käyty kolmesti, kun silmät on aina hyvä tarkastaa useamman kerran. Nykyään asutaankin vähän lähempänä, niin ei ole enää niin hirveän pitkä matka.

  VastaaPoista