keskiviikko 12. toukokuuta 2010

VenekoiriaKorkeempi sai nyt sit tommosen vesilelun. Se oli innoissaan ja vei meitä heti koeajolle. Vaikkei järvellä olekaan enää kantta, siellä voi silti kulkee, jos on tommonen vene ja semmoset kepit, joilla soudetaan.

Mähän oon rohkee koira ja oon menny veneellä ennenkin, mut Seita ei oo. Ei se silti pelänny. Kahlailemisesta se tykkää vielä enemmän ku mä, mutta tuolla järvenselällä ei voi kahlata. Niin ihminen meille selitti ja puki tommoset liivit päälle, ettei hukuta. Sit piti kummankin olla kiltisti eri päässä paattia, eikä saanu yhtään ruveta riehuun tai painimaan. Onneks sai sentään kattella laidan yli ja roikottaa tassuja veteen jos ylettyi.

Yhtään kalaa ei vielä saatu kiinni, mut jos vaikka ens kerralla.

4 kommenttia:

 1. Nythän teillä on hauskaa. Pitäkää vaan viisaasti liivit yllä, sitä ei tiedä milloin liika innostus iskee ja tulee hypättyä veteen paljon ennen kotirantaa.

  VastaaPoista
 2. Allu tykkää kanssa hirveesti veneilystä, harmi ettei meillä ole omaa venettä.

  VastaaPoista
 3. Ihan joka kerta peikolle tulee näistä koirista hymy ja hyvä miäli.

  VastaaPoista
 4. Onpas rohkeita ja hienoja venekoiria! Ja komeat pelastusliivit. :)

  Meidän venekissat ovat vasta päässeet testaamaan liivejä, mutta varsinaisesti ei ole vielä veneilty. En usko, että kissoille tulee tuollaista Famun pelkäämää halua hypätä innostuksesta veteen. ;)

  VastaaPoista