perjantai 21. toukokuuta 2010

Pippin pääs pihalle

Juu ei. Toi ei oo lapinkoira. Se on meidän Pippin, joka pääsi tänään hetkeksi pihalle maistaan tuoretta ruohoo. Me Seitan ja Essin kans lainattiin sille yhtä fleksiremmii ja kaulapantahan sillä on kaulassa ihan vakituisesti.

Ihmisten tarttis varmaan vaihtaa sille vähän ohkasempi kesätakki, jos ei se itte tajuu. Lampaat ei taida näissä asioissa olla yhtä fiksuja kuin koirat ja kissat.

Fiksuudesta puheenollen, mä lähden taas täksi viikonlopuksi ton korkeemman kanssa töihin tienaamaan koiranruokarahoja. Mennään kuulemma paimentaan ihmisenpentuja johonkin mettään. Kuulostaa kivalta.

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa, että Pippinkin on päässyt nauttimaan aurinkoisista päivistä! Toivottavasti pääsee piakkoin eroon "talvikarvastaan". :)

  Saiva varmasti kans tulis mieluummin paimentamaan ihmislapsia sinne kuin menisi näyttelyyn, jossa ei saa edes leikkiä kaikkien niiden potentiaalisten kavereiden kanssa!

  VastaaPoista
 2. Hihi. Voi kun on veikeä kuva! Kerimisen tarpeessa neiti tosin olisi. :D

  VastaaPoista
 3. Meiltä jäi käymättä Pippiniä tervehtimässä, ne leivänpalat jauhopussissa jäivät siihen eteisen pöydälle... Rapsutukset multa Pippinille, käsi rannetta myöten paksun turkin syövereissä!

  VastaaPoista