maanantai 31. toukokuuta 2010

Vauhtipäivä

Eilen oli kyllä aika vauhdikas päivä. Aamusta asti matalampi riehui kaikenlaisten siivousvehkeitten kanssa. Uunissa paistui jotain, mikä tuoksui ja sitten tuli vieraita. Ne rapsutti meitä ja se oli kivaa.

Sit, kun jäljellä oli enää yks tyttövieras, me lähdettiin sen ja korkeemman kanssa järvelle. Se tyttö sai monta kalaakin, mut en mä saanut maistaa, kun ne päästettiin takas veteen. Kivaa oli kumminkin ja noin mua sitten illalla kotona väsytti..
Mimmikissallakin oli aika huisi päivä, kun se jossain välissä pääs livahtamaan pihalle karkuun. Siellä sitä oli vastassa naapurin iso punainen katti, joka vissiin antoi sille köniin.

Me kyllä kuultiin sisälle taloon jotain tappelunrähinää ja rääkymistä, mutta ei ihminen huomannu sitä puuttuvaa kissaa, ennenku Mimmi tuli ovelle maukumaan.

Omenapuun alla se iso punainen sitten tyytyväisenä suki viiksiään, mutta mä vähän luulen , että viimeistä sanaa tässä asiassa ei oo vielä sanottu. Mimmi on sisäkissa ja puolet pienempi kuin se punainen, mutta sillä on ihan hirveesti sisua. Tää tämmönen reviiritaistelu tais olla sille ihan uus juttu, mutta jos se vielä joskus pääsee sen punaisen pantterin kanssa nokikkain, mä luulen, ettei matsi olekaan enää ihan ennalta selvä..

1 kommentti:

  1. Väsy piäni koera. Hyvä että pidät oman tuvan kissan pualta ja kannustat sitä.

    VastaaPoista