perjantai 24. syyskuuta 2010

Hirmuinen niveljalkainen
Noi meidän poikakisuthan ei oo mitään ihan höyhensarjalaisia kumpikaan, mutta joko fiksuja tai vähä vellihousuja ne taitaa olla.

Tyttökissat meillä on nimittäin hurjia metsästäjiä. Ne nappaa kärpäsetkin suoraan ilmasta, mutta kollipojille meinas tänään tulla hätä käteen, kun keittiön lattialla juoksi hirveen iso hämähäkki.

Noi kuvat ei oo just siitä nimenomaisesta tapahtumasta, kun matalammalla oli niin kova kiirus pelastaa sekä kissapojat että hämyhässi. Se kuulemma OLI tosi iso niveljalkainen, ainaskin neljä senttii pitkä, eikä kumpikaan poikakisuista uskaltanu koskee siihen vaan seisoi turvallisen välimatkan päässä aika järkyttyneen näköisinä.

Tyttökisut ja me koirat ei oltu vielä paikalla, joten matalampi sai sen villielukan pyydystettyä juomalasiin ja kiikutti pihalle turvaan. Kissapojat oli kumminkin vielä pitkään silmät kauhusta ymmyrkäisinä. Ne kai ei oo tommosina sisäkissoina tottunu ihan noin suureen riistaan.

2 kommenttia:

 1. Hämähäkkyrät pelkäävät kissoja, vaikkei kissat sitä tiedäkään. Ne häkkiset yrittävät maistua hirmu pahoiltakin.

  VastaaPoista
 2. Uah hämähäkki!
  Puisssstatus!

  Minulla on ollut lapsesta asti melko voimakas hämähäkkipelko, jota olen kyllä vuosien varrella oppinut edes osittain hallitsemaan. Kuitenkin hassua, että pidän kaikenlaisista ötököistä, mutta pelkään aivan hysteerisesti hämähäkkejä.

  En siis YHTÄÄN ihmettele että kissatkin pelkää moisia! :D

  VastaaPoista