maanantai 6. syyskuuta 2010

Odotellaan ja toivotaan


Me käytiin sit korkeemman kanssa tänä aamuna siellä eläinlääkärissä ja se tohtori oli ihan mukava naisihminen. Se tuumas tätä mun probleemia uudelleen ja sanoi, ettei se aborttipiikki kumminkaan ihan riskitön ole kenellekään. Niin ne sitten korkeemman kanssa päätti, että mulle tehdään joku ultraäänitutkimus parin viikon päästä. Sillä kuulemma näkee onko mulla pentuja vattassa vai ei ja jos sit on niin surkee tilanne, että on, niin voi sen piikin antaa vielä silloonkin.

Nyt vaan odotellaan ja toivotaan hartaasti, että pentusia ei ole tuloillaan. On mussa kuulemma kyllä kova vahtiminen, kun oon niin mahdoton poikien perään. Eläinlääkärin odotushuoneessakin bongasin yhden komean poikakoiran ja yritin kiskoutua sen lähelle niin, että tassut vaan suti liukkaalla , vaikka yleensä osaan käyttäytyä hillitymmin On nämä tämmöset vaan aika rasittavia miälenhäiriöitä..tulee meinaan tavallista enemmän vääntöä noitten ihmisten kanssa monestakin asiasta.

1 kommentti:

  1. Ihan se menee niinkun luonto on tarkottannukkin, luulee peikko. Ihmiset on ihan samanlaisia silloin pienenä ja niille onkin keksitty kaikenlaisia sääntöjä ja tapoja noudatettavaksi. Eikä ne silti noudata :)

    VastaaPoista