torstai 16. joulukuuta 2010

Laatikkoaamu

Tänään oli taas laatikkoaamu. Siitä me tykätään. Tällä kertaa paketissa oli isoja säkkejä kissoille, vähän puruherkkuja meille koirille ja sit yks hurjan mehukas, lihainen luu.
Siitä tuli sit tietysti pieni pulma, kun luita oli vaan yks (se oli kuulemma lahjus sieltä kaupasta) ja koiria kolme. Se ratkastiin tällä kertaa näin. Eli mä sain pureskella sitä ensin.
Sillä aikaa Seita sai vaikka mitä muuta, jopa tyhjän kananmunalootan revittäväks, mutta enimmäkseen se vaan huokaili ja yritti surkeella ilmeellään muistuttaa, että tässä nyt kohdellaan perheenjäseniä epäoikeudenmukaisesti (eli hänellehän se luu olis pitänyt antaa, koska hän on kaikkein söpöin, vai?).

Essin selässä ei muuten oo jouluhilettä vaan lunta, joka on sulamassa turkkiin, kun se oli just pihalla..ja juu, meillä tosiaan on noin karvanen matto ja kissanhiekkaa lattialla. Meidän kaikilla karvateilla (paitsi mulla) on nyt karvanlähtö, eikä matalampi jaksa siivota niin paljo ku tarttis.

5 kommenttia:

 1. Mistäs teidän ihminen tilaa nuita laatikoita. Voisin vinkata tuolle omalle ihmiselle.

  VastaaPoista
 2. Höpsistä, Usma! Vain koirat huomaa tuossa matossa mitään karvaa tms, kun ne kulkevat nenä maassa - ihmiset menee yleensä selkä suorana ja nokka korkealla.

  VastaaPoista
 3. Laatikot tulee zooplus-nimisestä saksalaisesta nettikaupasta. Se on kuulemma hyvä ja luotettava, eikä postitätillekään tartte maksaa mitään erikseen, vaikka se tuo kotiovelle saakka noin ison paketin :)

  En tiedä muista ihmisistä, mutta kyllä nää meidän ihmiset huomaa, jopa toi korkeempi, vaikka sen nokka on toooosi korkeella ;-)

  VastaaPoista
 4. Koiran ja muiden karvattien karvat pehmentävät kovaa elämää, ihmiset on niistä vaan iloisia.

  VastaaPoista
 5. Aivan mainio, peikkomainen näkökulma siivouspulmiin, Isopeikko :)

  VastaaPoista