tiistai 22. helmikuuta 2011

Ihmisen kouluttaminen on helppoa

Ihmisen kouluttaminen on ihan helppoa. Sen mä aion opettaa mun pennuille. Tarvitaan vaan pörröset korvat, määrätietoisuutta ja tiukka paimenkoiran katse. Tietysti jotkut on vähän kovapäisempää sorttia, mutta toi matalampi on varsin kehityskelpoinen.

Tänään, esimerkiks, ei menny, ku pari minuuttia, kun sain sen oppimaan uuden tempun ja olisitte nähny kuinka innoissaan ja ilonen se oli, kun se kerta toisensa jälkeen teki sen sujuvammin.

Mulloli nimittäin ekaa kertaa pentukopassa tylsää ja vähän nälkäkin. Ne pahuksen Eukanubat on ollu siinä mun kopan vieressä kupissa monta päivää, mutta en mä niistä piittaa.

Tänään matalampi nosti mun kuonon eteen sinne koppaan muutaman nappulan ja mä sit silkasta kohteliaisuudesta söin ne. Se oli niin hellyttävä, kun se innostu siitä niin kovasti ja lippas aina uuden satsin, kun olin edellisen syöny, että sit, kun se lopetti, komensin sitä semmosella paimenkoiramaisella katseella ja sain sen jatkamaan sitä vaikka kuinka kauan.
Toinenkin koulutusprojekti mulla on meneillään. Alan nimittäin olla ihan korviani myöten täynnä tota sen kameralla sohimista. Ei oo yhtään kivaa, kun kaiken aikaa kyylätään jollain putkella.

Ajattelin nyt kokeilla tämmöstä konstia, että vaikka mä viime päivinä oon ollu pääasiassa ilonen ja korvat tikkana pystyssä, aina, kun se ottaa sen kuvausvehkeensä esille, mä heittäydyn ihan rääkätyn näköseksi, tolleen kuin tossa alimmassa kuvassa.

Eiköhän se pian lopeta, kun pelkää, että joku soittaa eläinsuojelulautakuntaan :)

4 kommenttia:

 1. usma kulta.
  anna sen matalan vaan sohia kameralla, eihän siitä sulle ja vauvoille ole mitään haittaa.

  tosin en mäkään oikein siitä tykkää. mami yritti monta vuotta ottaa musta sellasta naurukuvaa, mä aina lykkäsin kirsun kiinni linssiin niin että sen oli aina lopetettava ja kiireesti putsattava se linssi.

  mutta on noi vauvat sentään suloisia.
  pidä niistä hyvä huoli ja opeta matalammalle lisää temppuja.

  VastaaPoista
 2. nuo lapsethan kasvaa ihan silimissä!

  VastaaPoista
 3. Kasvaa ne = pullistuu, jospa ne onkin koiran näköisiä vappupalloja!

  VastaaPoista
 4. Niin, joo, sääkin osaat nauraa niin, että ihmisetkin hoksaa, Roosa :) Kaikki koirat ei kuulemma osaa.

  Niin kyllä tekevät. tule katsomaan jossain vaiheessa sitten, kun sulta kissanhoitopestikin loppuu :)

  Juu, Maria Veikontytör. Toivottavasti ei vaan poksahda. Ekat kaksi vuorokautta taisivat enimmän aikaa syödä. Nyt jo nukkuvat enemmän kuin syövät ja kohta juostaan lujaa... Hirvittää jo etukateen :)

  VastaaPoista