keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Niillä on nyt nimet

Mun ipanat on ollu ihmisten ilmoilla tänään jo viis päivää. Nyt matalampi uskalsi antaa kaikille kennelnimet, kun näyttää siltä, että kaikki on ihan terveitä ja reippaita.

Parkinvärisistä toi, joka tykkää halailla on Usva, siis se joka syntyi ekana ja oli mulle vähän kiukkunen, kun juoksin sitä karkuun. Se ei mekasta yhtään enää, ei, vaikka matalampi meni sen pippeliasioissakin sekaisin. Se on siis poika.

Tuo ruskee sisko, jota se halii on Unni ja sit tulee ne kaks poikaa, joille ei oo vielä kotia varmaks tiedossa. Toi alempi, vähän sirompi, on Uula. Sen vieressä on Umur, jota matalampi on jo ruvennu sanoon Murriksi, kun se näyttää siltä, että siitä tulee vahva ja roteva kuin nallekarhu.

Seuraava, pyöreä pikkuinen on Usmaseidan Utu, jonka meidän matalampi olis halunnu omaks, mutta onneksi sille on hyvä koti tiedossa.
Tossa yksityiskuvassa on se, joka nyt kai jää meille ja joka tänään, viimeisenä kaikista, sai kennelnimekseen Usmaseidan Uni. Kotona sitä kyllä tullaan sanomaan Ainuks.
Matalampaa vähän ketuttaa, kun kaikki nää muut on oikein pieniä halinalleja, mut just toi Ainu, jota se tietysti tahtois kovasti sylitellä, ei yhtään tykkää sen lääppimisestä.

Saas nyt nähdä kuka tässä vielä kesyttää kenet ja millä konstilla..

3 kommenttia:

 1. Kaikki koirat ei halua haleja, ei ainakaan aina. Murri kuulostaa melkein peikkokoiralta :)

  VastaaPoista
 2. Hyvät ovat nimet! Hienot, upeat ja niin syömmeen käyviä ovat pikkuiset.

  Vieläkö Eukanubat ovat pannassa, Usma?

  VastaaPoista
 3. Ihanat nimet pikkuisilla palleroilla <3

  VastaaPoista